VIDEO Split i Hrvatsku šokiralo stravično ubojstvo u prodavaonici: Usred bijela dana, muškarac s nožem zadao više ubodnih rana djelatnici od kojih je preminula!

Ubojica je priveden...

Podijeli

Split i Hrvatsku je šokiralo stravično ubojstvo koje se dogodilo oko 15 sati u trgovačkom centru Lidl u Poljičkoj ulici…

Kako je izvijestila policija, muškarac je ušao u prodavaonicu i nožem napao i teško ozlijedio ženu koja je djelatnica te prodavaonice. S teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu gdje je naknadno preminula.

Zaposlenici su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhićen i priveden u službene prostorije. Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika, objavio je portal dalmacijadanas..

 

-O brutalnom ubojstvu žene u prodavaonici jednog trgovačkog lanca izvijestile su sve Tv kuće u udarnom terminu

Radi se o muškoj osobi koja je ušla u prodavaonicu i sa 15 uboda nožem lišila života ženu koja je radila u prodavaonici…Muškarca su svladali zaštitar i nekoliko djelatnika. Nakon što su ga svladali i onesposobili pokušali su reanimirati teško ozlijeđenu ženu…Pozvali su špoliciju i hitnu ali je na žalost od zadobivenih za život opasnih ubodnih rana nesretna žena preminula.

Postoje nagađanja o tom , koji je razlog ovog stravičnog ubojstva koje je potreslo Split i Hrvatsku, ali o detaljima, obzirom da službe imaju sve dokaze će izvijestiti nakon što se sve ispita i istraga završi.

Ubojica je priveden…

D.K.


Podijeli