VIDEO Šokantni dokument zbog kojeg bi načelnik općine Udbina Josip Seuček i pročelnica JUO Udbina Danica Prica sami sebi trebali dodijeliti izvanredni otkaz!

Sukladno inspekcijskom nalazu, sve odluke koje je donijelo nezakonito osnovano tijelo zvano upravno vijeće Centra za pomoć u kući općine Udbina u zadnje 4 godine, ovim nalazom inspekcije su nezakonite (zapošljavanja – financije), što je trebao ili morao znati načelnik općine Udbina Josip Seuček...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Još u ožujku ove godine portal Udbina News utvrdio je određene nepravilnosti i neusklađenost statuta Centra za pomoć u kući općine Udbina sa odlukom o osnivanju i statutom centra.

Dolje priloženim izviješćem nakon provedenog inspekcijskog nadzora nad radom Centra od strane Samostalnog sektora za nadzor i predstavke – Služba za inspekcijski nadzor Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, nedvojbeno je utvrđeno da je Centar za pomoć u kući općine Udbina radio na temelju nezakonitog statuta kao temeljnog dokumenta Centra i nezakonite odluke o osnivanju Centra, kao i da je sve bitne odluke donosilo nezakonito tijelo tj. upravno vijeće, na čelu sa pročelnicom JUO općine Udbina, Danicom Pricom.

Sukladno inspekcijskom nalazu, sve odluke koje je donijelo nezakonito osnovano tijelo zvano upravno vijeće Centra za pomoć u kući općine Udbina u zadnje 4 godine, ovim nalazom inspekcije su nezakonite (zapošljavanja – financije), što je trebao ili morao znati načelnik općine Udbina Josip Seuček koji je direktno odgovoran za zakonit rad jedinice lokalne uprave i samouprave jer je općina Udbina osnivač Centra za pomoć u kući općine Udbina.

Danica Prica sada bivša predsjednica upravnog vijeća Centra zajedno sa ostalim članovima vijeća donosila je nezakonite odluke pune 4 godine uz znanje ili neznanje načelnika općine Udbina, što ni u kojem slučaju ne umanjuje njegovu odgovornost kao predstavnika osnivača Centra, te se temeljem činjenica može zaključiti da se radi o kako to navodi inspekcija nezakonitom poslovanju centra, pošto je statut temeljni dokument na osnovu kojeg Centar pruža usluge , što sukladno pozitivnim pravnim propisima iziskuje da “institucije odrade svoj dio posla“ a ako to ne urade same institucije ovaj portal, piše Udbina News, će ih natjerati da odrade svoj dio posla…..

Općinsko vijeće općine Udbina na čelu sa predsjednikom vijeća Slobodanom Bjelobaba jednoglasno je usvajalo ove nezakonite odluke čime slobodno možemo postaviti pitanje kompetentnosti samog predsjednika vijeća??

Udbina News izvukao je mnoge dobro skrivene dokumente iz tzv. sefa općine Udbina, koji su bili dobro skriveni od mještana Udbine, a izvlačit će mo i dalje, jer mještani Udbine imaju pravo znati tko što radi u navodno njihovom interesu, skrivajući se iza jedinice lokalne uprave i samouprave tj. Općine Udbina.

Za kraj urednik portala Udbina News je navedeni trojac počastio video klipom koji satirički pokazuje koliko je u biti trulo stanje u općini Udbina…..

Mario Adrinek


Vezane teme;

-Ipak se okreće, natječaj za ravnatelja centra za pomoć u kući općine Udbina poništilo upravno vijeće koje nije smjelo ni postojati!

-UŽAS -Na UDBINI zatrpali hrvatskog branitelja kao “uginulu životinju”bez ikakvih obilježja na jami u koju je zatrpan! Ovo je strašno plačem…

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 9 =