VIDEO Školski primjer medijske manipulacije brojem umirovljenih branitelja!Hoće li ministar Medved reagirati na ove i slične medijske podvale?

Nije li vrijeme da se medijskim manipulacijama u medijima stane na kraj kad su hrvatski branitelji u pitanju, jer se stvara potpuno pogrešna slika vješto sročenim manipulativnim medijskim objavama o hrvatskim braniteljima općenito?!...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Objavljeni najnoviji podatci o braniteljima. Ukupno ih je 508 605, prosječna mirovina 4 200 kuna, Medved: Hrvatski branitelji su temelj, a ne teret hrvatskog društva…

U informativnoj emisiji N1 televizije dana 9. listopada 2019. iza jedan sat poslijepodne objavljeni su najnoviji podatci o braniteljima. U videu se vrte slova na traci, gdje se navodi: Ukupno ih je 508 605, prosječna mirovina 4 200 kuna, Medved: Hrvatski branitelji su temelj, a ne teret hrvatskog društva Prosječni gledatelj N1 televizije može zaključiti da su svih pola milijuna i više branitelja umirovljeni s prosječnom mirovinom od 4 200 kuna te da su takvi i te kako teret hrvatskog društva, a znamo da nije tako. Ovo je školski primjer medijske manipulacije brojem umirovljenih hrvatskih branitelja. Hoće li ministar Medved reagirati na ove i slične medijske podvale?

Prosječni gledatelj N1 televizije može zaključiti da su svih pola milijuna i više branitelja umirovljeni s prosječnom mirovinom od 4 200 kuna te da su takvi i teret hrvatskog društva, a znamo da nije tako. Ovo je školski primjer medijske manipulacije brojem umirovljenih hrvatskih branitelja. Hoće li ministar Medved reagirati na ove medijske podvale…Nije li vrijeme da se medijskim manipulacijama u medijima stane na kraj kad su hrvatski branitelji u pitanju, jer se stvara potpuno pogrešna slika vješto sročenim manipulativnim medijskim objavama o hrvatskim braniteljima općenito?!

Autor / G.Š. /M.M. /Braniteljski portal

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

  1. JEBEM JA I MEDVEDA I HVIDRU I SMRDLJIVE BRANITELJSKE UDRUGE KAD 23 GOD. NAKON ZAVRŠETKA DOMOVINSKOG RATA IMAMO 74 TISUĆE ONIH KOJ SU NA SOCIJALI ODNOSNO NEMAJU NI POSLA NI MIROVINE!!!!!A TAJ SMRDLJIVI PROSJEK MIROVINE OD 4200 KUNA JE NAJVEĆA PREVARA KAD IH VEĆINA IMA 3 TISUĆE A DOBRO UMREŽENI I KRIMINALNO POKVARENI IMAJU I 25 TISUĆA!!!!!!!!!!!A DI SU ONI KOJI RADE ZA MINIMALAC OD 3 TISUĆE A DI SU ONI KOJI I NE PRIMAJU REDOVITO NI MINIMALAC?!!!!!!!NAMA TRIBAJU ŽESTOKI PROSVJEDI I OBRAČUN U PRVOM REDU SA SMRDLJIVIM BRANITELJSKIM UDRUGAMA POPUT HVIDRE KOJI SU OBIČNA LOPOVSKA BAGRA KAO PODRUŽNICA ADZ-A!!!!!!!!!!!!!!NISU NIŠTA BOLJI NI SMRADOVI KOJI PODRŽAVAJU KOMUNISTE IZ SDP-A POPUT MATIĆA I SLIČNI!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri + 15 =