VIDEO: SJEDI TAMO MAJMUNE!KAD MOĆ UDARI U GLAVURDU… Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske opalio šamar oporbenom zastupniku…

"Sjedi tamo majmune",...udario bih ga... rekao je potom Lukač zastupniku Stanivukoviću...

Podijeli

Dobro je malo zaviriti što se događa u tvorevini RS, pa, gledajući ovo doći do zaključka kakvi to likovi vode tu tvorevinu i na koji se način odnose prema ljudima, kad im moć udari u glavurdu…

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač u ponedjeljak je na sjednici entitetskog parlamenta u Banjoj Luci izazvao incident bez presedana fizičkim napadom na zastupnika oporbe Draška Stanivukovića i pri tom ga nazvao majmunom…

Lukač se najprije javio za riječ tijekom rasprave o dokumentu pod nazivom “Program reformi” za koji oporba tvrdi da vodi Bosnu i Hercegovinu  članstvu u NATO-u, a entitska vlast to niječe.

Zatim je Lukač zaprijetio Stanivukoviću (Partija demokratskog progresa) koji je prednjačio u oštrim kritikama na račun vlasti i tvrdnjama da ona zajedno s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom obmanjuje javnost lažnim navodima o sadržaju spornog dokumenta.

Stanivuković je na sjednici parlamenta RS dok je Dodik govorio njemu i ostalim predstavnicima vlasti nudio zastavice sa znakovljem NATO-a, na što ga je Lukač izazvao da to pokuša učiniti i njemu.
Kada mu je Stanivuković prišao i pitao čime on to prijeti ministrar policije na sjednici ga je pljusnuo pred šokiranim zastupnicima.Prekidam sjednicu, viknula je predsjedateljica.

 

Kada moć udari u glavu

“Sjedi tamo majmune”,…udario bih ga… rekao je potom napuhani Lukač zastupniku Stanivukoviću.

Nakon tog incidenta potpredsjednica entitetskog parlamenta Željka Stojičić odmah je prekinula sjednicu kojom je predsjedala.

D.K.


Podijeli