Podijeli

Dobro je malo zaviriti što se događa u tvorevini RS, pa, gledajući ovo doći do zaključka kakvi to likovi vode tu tvorevinu i na koji se način odnose prema ljudima, kad im moć udari u glavurdu…

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač u ponedjeljak je na sjednici entitetskog parlamenta u Banjoj Luci izazvao incident bez presedana fizičkim napadom na zastupnika oporbe Draška Stanivukovića i pri tom ga nazvao majmunom…

Lukač se najprije javio za riječ tijekom rasprave o dokumentu pod nazivom “Program reformi” za koji oporba tvrdi da vodi Bosnu i Hercegovinu  članstvu u NATO-u, a entitska vlast to niječe.

Zatim je Lukač zaprijetio Stanivukoviću (Partija demokratskog progresa) koji je prednjačio u oštrim kritikama na račun vlasti i tvrdnjama da ona zajedno s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom obmanjuje javnost lažnim navodima o sadržaju spornog dokumenta.

Stanivuković je na sjednici parlamenta RS dok je Dodik govorio njemu i ostalim predstavnicima vlasti nudio zastavice sa znakovljem NATO-a, na što ga je Lukač izazvao da to pokuša učiniti i njemu.
Kada mu je Stanivuković prišao i pitao čime on to prijeti ministrar policije na sjednici ga je pljusnuo pred šokiranim zastupnicima.Prekidam sjednicu, viknula je predsjedateljica.

 

Kada moć udari u glavu

“Sjedi tamo majmune”,…udario bih ga… rekao je potom napuhani Lukač zastupniku Stanivukoviću.

Nakon tog incidenta potpredsjednica entitetskog parlamenta Željka Stojičić odmah je prekinula sjednicu kojom je predsjedala.

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedam − 3 =