( VIDEO) SILNO BIJESAN: NAŠ PROSLAVLJENI BORAC OGORČEN NAPADOM U KAŠTELIMA: ‘GLUPI DEBILI, BIT ĆE VAM LIPO KAD VAM JA DOĐEM!‘

Na kraju se obratio i napadnutom mladiću: - Ako 'ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe...

Podijeli

Snimka brutalnog premlaćivanja nemoćnog mladića iz Kaštela, koja kruži društvenim mrežama, potresla je Hrvatsku, pokrenula policijsku istragu i izazvala brojne reakcije…

Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni… Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il’ nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć’ ću ti ja pokazat’ malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit, nije skrivao bijes Plazibat u videu koji je objavio na svom Insta Storyju.

– Evo veliki mangup. Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane. Pa ću vidit’ di stoje ruke kad se priča s vama, dodao je iznervirani Plazibat i, očekivano, dobio veliku podršku od brojnih fanova.

Na kraju se obratio i napadnutom mladiću: – Ako ‘ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.

-UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nasilnici se brutalno iživljavali nad mladićem s posebnim potrebama, jedan od njih je – boksač…

Četvorica huligana su napali fizički daleko slabiju žrtvu, slabijeg mladića su udarali nogama i rukama, pa tražili novac. Postoje dva videa ovog kukavičkog napada na kojima se vidi jasno kako dvojica idiota tuku mladića, dvojica stoje po strani, a jedan snima iživljavanje utreniranog dvojca. U iživljavanju su prednjačili mladić u narančastim hlačama i dugokosi momak koji su pluskama i nogama izudarali slabiju i nemoćnu žrtvu.

Uznemirujući video udaranja i maltretiranja nemoćnog mladića

Na ovo odvratno i kukavičko maltretiranje nemoćnog mladića reagirao je i proslavljeni hrvatski kickboksač Antonio Plazibat, inače bivši K-1 prvak i jedan od najboljih boraca najjače svjetske kickboxing organizacije Glory.

Inače su , kako se doznaje, navodno ova dvojica već dobili batine koje su im navodno podijelili njihovi najbliži. Zanimljivo je da dvojica idiota koji su inače trenirli boks i kickboxing odabrali nemoćnu žrtvu koja im ne može, kako se vidi na snimci, pružiti nikakav otpor, već ih moli da ga ne udaraju, ali ovaj dvojac kukavica ne reagira na njegovo zapomaganje već ustrajno ga udaraju i traže navodni novac od njega koji im on treba vratiti. Navodno su mu posudili 200kn kada su išli u Sinj na hodočašće za Veliku Gospu , a na snimci od njega traže da im nađe 2000kn što spada i u kamatarenje.Ovakve likove kao ovaj idiotski dvojac koji je zasigurno već doznao za Plazibatovu poruku treba opremiti pelenama , a pravosuđe MORA odraditi svoju zadaću.

D.J.

 


Podijeli