Podijeli

VIDEO! SENZACIONALNI ANTE GLIBOTA U BUJICI: “Bilo me je sram gledati Plenkovića na Sorboni! Djeca od 12 godina twitala su i pisala SMS poruke dok je naš prvi ministar govorio o ulozi Hrvatske u Europakoj uniji!”…

Plenković je čitao na ne baš dobro uritmljenom francuskom, jedan je mališan zaspao, a prije njegovog izlaganja voditelj je klincima tri puta rekao “Pssst”, baš kao da su u razredu, a ne na slavnoj Sorboni – opisao je svoje dojmove iz Pariza Ante Glibota, gost Bujice na Z1, inače potpredsjednik Europske akademije znanosti, umjetnosti i književnosti…

Na pitanje kako ocjenjuje dvije godine vladavine Andreja Plenkovića, Glibota je izjavio: – Mislio sam da je dno Milnović, ali Plenković je gori od njega! Okružio se hrpom netalentiranih kretena!

Za Lovru Kuščevića je rekao: – Ne bih mu dao ni stado ovaca na čuvanje, a kamo li da bude ministar u hrvatskoj Vladi! On je poput papagaja, samo ponavlja što Plenković kaže.

D.K.


Podijeli

8 KOMENTARI

  1. Uzpredbe radi, bio sam nazočan kad je predsjednica držala predavanje o Hrvatskoj na Šveučilištu Lund krajem ožujka 2017. Izpred aule Lund-skog sveučilišta se vijorio Hrvatski Barjak i švedska policija se nalazila na diskretnoj udaljenosti. Aula je bila puna sveučilištaraca te bivših i sadašnjih profesora istog sveučilišta uzred dana. Kolinda je govorila sjajno engleski i vršila promociju Hrvatske na najbolji način. Nakon predavanja sam razgovarao s nekolicinom sveučilištaraca te jednim umirovljenim profesorom lunskog sveučilišta koji mi je rekao da je oduševljen engleskim, govorom i nastupom predsjednice. Rekao je i da bi rado nju promijenio za Stefana Löwen-a koji vodi vladu kraljevine Švedske.
    Zanimljivo je da Švedjani koriste izraz Švedska u komunikaciji bez Kraljevina dok se naši političari srame i ne kažu u javnoj komunikaciji Hrvatska nego Republika Hrvatska. Strah od samostalne riječi Hrvatska. Ne može bez privjeska, jadno i bijedno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × pet =