(VIDEO) NEVJEROJATNO SVJEDOČENJE ŠEKSA: OVAKO SU “MAHERI U PRIVATIZACIJI OPLJAČKALI HRVATSKU U DJELIĆU SEKUNDE”!

Naime, dok su hrvatski branitelji ginuli i borili se za neovisnu, samostalnu i demokratsku dravu Hrvatsku, ti isti "maheri" (lopovi i ratni profiteri) su opljačkali sve što je vrijedilo u Hrvatskoj...

Podijeli

Dugogodišnji najviši hrvatski dužnosnik i jedan od najbližih suradnika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana Vladimir Šeks je pokušao pojasniti na koji se način opljačkala Hrvatska u famoznoj i MONSTRUOZNOJ privatizaciji. Na pitanje novinara Šeks nije htio spominajti imena i “ljude” koji su taj zločinački i veleizdajnički čin pljačke Hrvatske u privatizaciji  izvršili. Ja neću govoriti o “ljudima”, kaže Šeks, ali je na slikovit način pojašnjavao kako su to “maheri” (čitaj lopovi i veleizdajnici i ratni profiteri!) učinili…

Čovjek koji je bio jedan od onih koji su pisali zakone i Ustav RH se iz petnih žila trudi nešto reći , ali ga novinar , posve direktnim pitanjima izbacuje iz kolosijeka te se Šeks nalazi u neobranom grožđu.

Naime, dok su hrvatski branitelji ginuli i borili se za neovisnu, samostalnu i demokratsku državu Hrvatsku, ti isti “maheri” (lopovi i ratni profiteri) su opljačkali te pokrali sve što je vrijedilo u Hrvatskoj.

Na kraju Domovinskog rata, kad su se hrvatski branitelji, veliki broj njih, željeli vratiti na svoja radna mjesta i nastaviti doprinositi svojoj državi koju su krvavo stvorili radom, više se nisu imali gdje vratiti, jer je lopovska i profiterska bagra sve opljačkala i prodala, što ne spada samo u pljačku , već i u ratno profiterstvo, jer se to sve radilo za vrijeme obrambenog domovinskog rata. No, zakoni koji su postojali, a postoje i danas su bili “melem” upravo za pljačku i privatizaciju Hrvatskih resursa te je sve u konačnici opljačkano a da nitko od tih lopova, ili kako Šeks kaže, mahera, nije odgovarao. Niti će odgovarati.

Tada stupa na snagu udbaško-kosovska i “maherska hrvatska mafija” koja na strane račune prebacuje ogromne količine ukradenog novca iz Hrvatske, a hrvatske se branitelje, onako mlade šalje u mirovine da bi ih se uljuljalo u nekakva primanja i neke tzv zasluge za oslobođenje i stvaranje samostalne , nezavisne i demokratske države Hrvatske!

Ovo je nevjerojatna izjava čovjeka koji je uvijek visoko kotirao u hrvatskoj politici, posebno HDZ-e, da upravo on, jedan od onih koji su krojili Ustav i hrvatske zakone , ništa ne zna o pljački Hrvatske. Je li u pitanju “amnezija” ili nešto drugo to samo Vladimir Šeks zna.

Poslušaje što kaže Vladimir Šeks-Zašto ne spominje imena lopina?

T.H.


Podijeli