(VIDEO) SAMO ZA NAJHRABRIJE: Stravičan lom ruke zasjenio meč na Combate Americas eventu u Peruu!…

STRAVIČAN LOM RUKE...

Podijeli

Prošlog petka se u peruanskoj Limi održalo novo izdanje MMA priredbe “Combate Americas”. Publika je imala priliku vidjeti nekoliko odličnih mečeva, ali i jedan vrlo neugodan trenutak koji je one “slabijeg želuca” zasigurno šokirao…

U jednom od dvoboja prvog kola turnira lake kategorije, koji će odrediti budućeg prvaka “Combate Americas” organizacije u diviziji do 70 kilograma, su se susreli Milko Tucto i Salvador Becerra.

Već u prvoj rundi Tucto je došao Becerri s leđa i odlučio ga je podignuti, a zatim i baciti  na tlo. Beccera je u tom trenutku pokušavajući ublažiti pad, amortizirao silu svojom rukom, što se u konačnici pokazalo kao jako loša ideja. Ruka mu je doslovno pukla poput grančice što je automatski značilo i kraj meča. Sudac je odmah shvatio što se dogodilo te je ekspresno reagirao.

Tucto je prošao dalje, ali je već u idućoj rundi poražen od Ericka Gonzaleza, pa se nije uspio plasirati u finale turnira osmorice. No, ružan završetak meča protiv Becerre je “preko noći” postao viralan.

Upozoravamo sve koji će pogledati video na kojem se vidi i neugodan lom ruke, da se radi o osjetljivom video materijalu koji nije baš za svakoga.

D.J.

Podijeli