(VIDEO) RUŽA TOMAŠIĆ: Sramotno je to što EU i eurokrati ignoriraju velikosrpsku agresiju na Hrvatsku koja se dogodila dijelom i zbog njihove inertnosti!

Tomašić je podsjetila europarlamentarce da se na Hrvatsku dogodila velikosrpska agresija...

Podijeli

U raspravi o Europskom danu sjećanja moglo se čuti da cijela jedna generacija u Europi nije doživjela rat i da od 1945. do danas vlada mir…

Sramotno je to što eurokrati ignoriraju velikosrpsku agresiju na Hrvatsku koja se dogodila dijelom i zbog njihove inertnosti. Nisam to mogla prešutjeti, kaže Ruža Tomašić u EU Parlamentu!

Ruža Tomašić u EU Parlamentu podsjetila eurozastupnike da se u Hrvatskoj vodio žestoki rat 1991-1995 godine na koji su EU parlamentarci i njihovi vođe izgleda već zaboravili. Uostalom i EU se tada nije dovoljno angažirala hladnokrvno gledajući velikosrpsku agresiju na nenaoružan hrvatski narod- koji je napadnut od strane srbije i jugofašističke JNA.
Tomašić je podsjetila europarlamentarce da se na Hrvatsku dogodila velikosrpska agresija. Podsjetila ih je i na ogroman broj žrtava koje je podnijela Hrvatska u obrani svojeg teritorija. Također ih je Ruža Tomašić podsjetila i na ratnu odštetu koju Srbija MORA isplatiti Hrvatskoj koju je srbija napala i porušila.
No, dobro se podsjetiti kako je EU i mnogi drugi svjetski moćnici koji su Hrvatskoj u njenim najtežim danima , kad nismo imali nikakvo naoružanje, udarila tj nametnula embargo na uvoz naoružanja kako bi se nenaoružani hrvatski narod mogao braniti od velikosrpske, jna i četničke agresije na našu državu. Stoga i ne čudi da su u EU parlamentu “namjerno” izostavili srpsku agresiju” , jer isto to u svojim govorima na obljetnicama i u javnom prostoru danas govore oni koji su imali dovoljan broj godina da stanu u obranu Hrvatske, političari tzv “novog kova” ili briselski poslušnici , koji ni na “wc ne smiju” otići a da za to ne znaju u EU…
Ne , tako se ne štite nacionalni interesi države koju sad vode i kojoj su tko zna kojim čudom na čelu. Ne štiti se na takav način ni obrambeni Domovinski rat ni sve ogromne žrtve koje su pale za današnju nezavisnu, demokratsku i samostalnu državu Hrvatsku…Takvim premlakim stavovima se ne štiti zapravo ništa, do fotelja koju su uspješno izvojevali sad kad su hrvatski branitelji koji su u potpunosti marginalizirani, odradili najteži dio. Sada ovi i nadalje imaju sve i podržavaju korupciju, korumpirano i nakaradno sudstvo, teški kriminal, koji je svakim danom vidljiv u našoj napaćenoj i pokradenoj državi idovode hrvatski narod u beznađe kakvo se rijetko viđa igdje u svijetu.
Pretvorbom su bacili Hrvatsku na koljena , a sad joj raznim manipulacijama i predavanjima naših još nešto malo preostalih resursa stranim lobijima koji im za uzvrat masno plaćaju na njihove tko zna gdje i kakve račune. I sve je to “po zakonu”. A narod? Narod sve to promatra i čudom se čudi što se to događa.Otkud sad odjednom oko 300 000 ovršenih. Otkud puni zatvori tzv sitnih ribica a da ni jedan lopov ili kapitalac u zatvoru nije ili u isceniranim istražnim zatvorima provedu nekoliko dana i vraćaju se na svoj daljnji lopovski posao i drže nam propovjiedi o svojim poštenjima i “delanju za dobrobit svoga naroda”. Ovo su postale skoro svakodnevne vijesti koje više nisu niti vijestice , jer se hrvatski narod već dobrano naučio birati iskusne i ogrezle lopine na ključna mjesta po gradovima, općinama, županijama i tako redom. Kada će se i hoće li se hrvatski čovjek početi osviješćivati i napokon shvatiti da je on taj koji odlučuje o sudbini- svojoj i svoga naroda na izborima za koje vješti manipulatori u hrvatskoj tvrde da su “demokratski”. Bilo kako bilo, na redu je uvijek hrvatski narod. Tako je uvijek bilo i biti će. Ali na kakav način? Neka to ostane enigma na koju nitko , kad je u pitanju hrvatski čovjek , ne može jasno odgovoriti.
Tako je bilo kroz stoljeća, ali ništa bolje nije ni danas!

M.M. Viribus unitis


Podijeli