(VIDEO) Ruski ‘Popaj’ odradio MMA borbu i izgubio od 20 godina starijeg te glavu nižeg amatera…

screenshot-Kiril Tereshin
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Vrlo zanimljiv video dolazi iz Rusije, a u njemu se nalazi snimka kratke borilačke manifestacija koja se sastojala od tri međusobne borbe internet zvijezda i zvijezda društvenih mreža. Ipak, svakako je najzanimljivija bila ona u kojoj je nastupio Kiril Tereshin, mladić poznat pod nadimkom ‘Ruski Popaj’, koji je postao viralan radi svojih abnormalno velikih bicepsa u koje si je sam ubrizgavao ulje synthola…

23-godišnji Tereshin u svoje bicepse ubrizgava vrlo štetni synthol, a nedavno je za web portal “lad bible” otkrio kako je to odlučio raditi da bi postao poznat te da bi došao do milijun pratitelja na Instagramu s ciljem da od toga može živjeti. Trenutno je na 400 tisuća, a kako mu taj broj već neko vrijeme stagnira, čini se da svoju ambiciju neće ostvariti. Osim toga, liječnici su mu rekli kako će mu morati s vremenom amputirati ruke ako se ne očisti od synthola pa je tako nedavno pokrenuo i “crowdfunding” kampanju s ciljem skupljanja novca za tretman kojim bi se riješio synthola iz tijela, donosi fightsite…

Do ove borbe je došlo nakon što ga je putem jedne svoje objave kritizirao bloger “Oleg Mongol”, 43-godišnjak kojeg unatoč tome što ima samo deset objava na Instagramu prati 700 tisuća ljudi. Njegova kritika dovela je do prepucavanja, a prepucavanje do borbe.

Tereshin je ranije govorio o tome kako iza sebe ima borilačku pozadinu iz vremena od je služio u vojsci, dok Mongol rekreativno trenira borilačke vještine već neko vrijeme. I pokazao je “Popaj” kako zna udariti pa je čak dva puta ozbiljno ugrozio svog protivnika. No, Mongol se nije predavao, uspio je odvesti borbu na pod, a onda tamo i vrlo brzo svog protivnika prisiliti na tapkanje.

Iz objava nekih drugih medija saznali smo kako ovo nije bio prvi MMA pokušaj Tereshina. Već se borio protiv jednog drugog znanca s interneta te je tim putem poražen nokautom već prvim udarcem u borbi.

Što se tiče prve dvije borbe ove priredbe, ne znamo tko su djevojke i mladići koji su se susreli u kavezu. Poznato nam je jedino kako se radi o Rusima poznatima na internetu, tzv. “internet personalies”. No, ispod teksta možete pogledati kako su izgledale sve tri borbe. Mi ćemo samo reći: Rusija.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

osamnaest − deset =