VIDEO! ROMANSA NA STADIONU: Sudac prije utakmice zaprosio pomoćnu sutkinju!

“Nisam to očekivala. Bilo je to izvanredno i ugodno iznenađenje. Zvučalo je kao san. Noge su mi se odsjekle”, rekala je Gyorgyi...

Podijeli

Scena puna nježnosti koju su objavili mnogi mediji, obilježila je rumunjski nogomet ovog vikenda. Prije samog početka utakmice između Oradee i Diosiga, klubova koji se natječu u četvrtoj ligi, sudac Marius Matica zaprosio je svoju pomoćnicu na utakmici Gyorgyi Dumu

Za niželigaški nogomet često se kaže da nosi poseban romantičarski duh i  doživljaj iskonske nogometne atmosfere koja je nestala na modernim nogometnim stadionima. Da je tako pokazuje i nesvakidašnja scene koja dolazi iz Rumunjske.

Matica (22) i Gyorgyi (21),  u vezu su već tri godine, a upoznali su se CJA Bihor, rumunjskom klubu u kojem su oboje trenirali atletiku.

Zatečena sutkinja je izrekla sudbonosno ”DA” na oduševljenje igrača, glavnog suca i gledatelja.

“Nisam to očekivala. Bilo je to izvanredno i ugodno iznenađenje. Zvučalo je kao san. Noge su mi se odsjekle”, rekala je Gyorgyi.

I navijači su sudjelovali u ovoj romantičnoj nogometnoj nesvakidašnjici

Pravi nogometno-ljubavni doživljaj upotpunili su i navijači, koji su pripomogli sucu pirotehnikom i natpisom ”budi moja supruga.”

D.J.


Podijeli