VIDEO: Rodna ideologija na djelu! Učenik izbačen s nastave jer je izjavio da postoje samo dva spola-muški i ženski!

Sedamnaestogodišnji učenik iz Škotske objavio je video iz kojeg se vidi da ga je učitelj izbacio s nastave zbog toga što je u raspravi izjavio da „postoje samo dva spola“...

Podijeli

Sedamnaestogodišnji učenik iz Škotske objavio je video iz kojeg se vidi da ga je učitelj izbacio s nastave zbog toga što je u raspravi izjavio da „postoje samo dva spola“…

-VIDEO-RODNA IDEOLOGIJA I PEDOFILIJA – NAPAD NA HRVATSKI OBRAZOVNI SUSTAV…ISTANBULSKA KONVENCIJA – ZAKONSKO CEMENTIRANJE TOGA UZ KONTROLU VANJSKIH FAKTORA…

Trominutni video kojeg je snimio učenik prikazuje učitelja u srednjoj školi Aberdeenshire koji objašnjava učeniku da njegovo mišljenje o postojanju samo dva spola nije dovoljno uključivo te krši načela nacionalnog školskog sustava.

-Znanstveno vijeće HAZU: Rodna ideologija u Istanbulskoj konvenciji neprihvatljiva za odgojno-obrazovni sustav…VIDEO…

Učenik na to odgovara da se učitelj također ne ponaša uključivo time što mu brani iznošenje vlastitih stavova o toj temi. Učenik je dodao da tvrdnja o postojanju više od dva spola, odnosno roda, kako to zagovaratelji te teze vole nazivati, „nije ni po čemu znanstvena“, na što mu učitelj odgovara da „nisu sva pravila temeljena na znanosti“.

Rasprava se dalje nastavlja tako što učitelj poručuje učeniku da ne nastavlja s iznošenjem takvih stavova, te da „zadrži svoje mišljenje kod kuće“, te ukoliko mu to ne odgovara neka se službeno žali.

Samo sam kazao da postoje dva spola – muški i ženski, sve ostalo je osobna identifikacija pojedinca“, zaključio je učenik, čime završava video koji je poslije objavljen na društvenim mrežama.

Mediji navode da je učenik disciplinski kažnjen zbog iznošenja videa u javnost, no ne i zbog “iznošenja svojih stavova”.

-ĐAKIĆ PODRŽAO ISTAMBULSKU KONVENCIJU: Josip Đakić gura lijevo-liberalne opcije. Sve je moguće u Hrvatskoj. Sve je moguće kod onih koji se ravnaju po interesu, a ne po savjesti…

Glasnogovornik školskog vijeća izjavio je da video snimka ne prikazuje čitav kontekst razgovora. Ujedno je poručio da je „cilj vijeća njegovati dobre odnose između onih koji imaju zaštićene karakteristike i onih koji nemaju“, te „stvaranje uključivog okruženja za sve“.

Glavni tajnik Škotskog udruženja srednjoškolskih učenika Seamusw Searson javno je stao u obranu snimljenog učitelja, kazavši da ne zna sve detalje slučaja, ali da je „očito da je mladić tražio nevolje“.


Švedski homoseksualci traže mogućnost češćeg darivanja krvi neovisno o velikom postotku zaraženih HIV-om- homoseksualci smatraju kako je to “nebitno” te traže ista prava kao i heteroseksualci…

Švedski homoseksualci smatraju diskriminirajućim činjenicu da su zbog veće zastupljenosti teških bolesti zakonski spriječeni davati krv pod istim uvjetima kao i heteroseksualci.

Pravila Nacionalnog odbora za javno zdravstvo, koja su bazirana na uredbi EU određuju kako se od homoseksualaca traži apstinencija od spolnih odnosa u minimalnom trajanju od najmanje godinu dana prije nego što daruju krv, prenosi Metro.

Prije 2010., deklariranim homoseksualcima je u potpunosti bilo zabranjeno darovati krv.

Razlog tome je dokazana činjenica da među homoseksualcima ima znakovito veći broj onih zaraženih HIV-om, sifilisom ili hepatitisom. Međutim, homoseksualci smatraju kako je to “nebitno” te traže ista prava kao i heteroseksualci.

U tu svrhu pokrenuta je kampanja #rainbowblood.

Smatramo da je za muškarca dovoljno da prođe tri mjeseca otkako je imao novog seksualnog partnera i da nije bitno jeste li homoseksualac ili ne,“ tvrdi izvjesni Tobias.

Prema njegovim riječima, „uvredljivo je“ da Nacionalni odbor za javno zdravstvo i socijalnu skrb uzima u obzir da homoseksualci češće mijenjaju seksualne partnere, kao i to da češće obolijevaju od spomenutih bolesti.

G.S./M.M.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 12 =