VIDEO Ratni zapovjednik obrane Škabrnje Marko Miljanić poručio svima: Nas nisu napale neke imaginarne snage, nas su napali srbi, srpska JNA i njihove paravojne postrojbe!…

Neznam kome je to od političara potrebno danas da zamagljiva stvar...

Mako Miljanić-screenshot
Podijeli

Mako Miljanić-screenshot

Ratni zapovjednik obrane Škabrnje Marko Miljanić: Nas nisu napale neke imaginarne snage, nas su napali srbi, srpska JNA i njihove paravojne postrojbe!…

Miljanić je kao zapovjednik obrane Škabrnje, sela koje je isključivo bilo nastanjeno Hrvatima, a koje je nakon žestokih borbi između srpskog agresora i hrvatskih obrambenih snaga, palo u ruke zločinačke srpske agresorske vojske, koja je u Škabrnji zvjerski uradila nikad viđeni pokolj civilnog stanovništva. Gazili su civile tenkovima, a tenkove okretali na tijelima koja više nisu bila prepoznatljiva i sve to pod zapovjedništvom JNA “aktivnog oficira”i ratnog zločinca Ratka Mladića, koji trenutno čami u zatvoru, ali ne zbog zločina počinjenih u Škabrnji, već zločina počinjenih u susjednoj nam BiH.

Neznam kome je to od političara potrebno danas da zamagljiva stvar

Nas nisu napale neke imaginarne. Nas su napali srbi,srpska JNA i njihove paravojne postrojbe

Nas je napala zločinačka JNA, srbija i paravojne postrojbe. Ponovila nam se 1943-44 kad je crvena zvijezda petokraka počinila teški zločin u škabrnji. To nam se ponovilo i 1991 godine, kaže jasno, bez fige u džepu  Miljanić.Taj znak je simbol zla, crvena zvijezda je simbol zla petokraka i u Vukovaru i u Škabrnji.

Zbog istina koje unisono u svojim javnim istupima uvijek govori zapovjednik obrane hrvatske Škabrnje Miljenić, mediji su ga jednostavno odsjekli i nema ga više u tzv mainstream medijima kako bi mogao prenositi i javno pričati užasavajuću istinu o zločinima počinjenim u Škabrnji nad civilima, samo zato što su bili Hrvati.Svi zločinci su imali znak zvijezde petokrake, i na kapama, avionima i tenkovima, kaže Miljanić.

Miljenić je vrlo jasno u ovom videu naglasio i rekao , uostalom kako govori cijelo vrijeme, tko nas je napao, tko je počinio strašne zločine i pod kojim simbolom,ali napominje da ovakve istine ne odgovaraju mnogima u Hrvatskoj.

Sve ovo što Miljanić  govori, jasno je svim hrvatskim braniteljima i onima koji su na ovaj ili onaj način dali svoj doprinos u obrani suvereniteta današnje nezavisne, demokratske i europske države Hrvatske. Nažalost to nije još doprlo do ušiju onih koji nas vode, ali ni do onih koji dosta utječu na našu državu, a koji su nam u najtežim danima rata za Hrvatsku uskratili naoružati se protiv višestruko nadmoćnog srpskog neprijatelja.

POSLUŠAJTE ŠTO U OVOM KRATKOM VIDEU “NA PRVOJ CRTI” GOVORI MARKO MILJANIĆ

M.M. /Braniteljski portal


Podijeli