Podijeli

 Sindikalni odbor za opstojnost brodogradilišta 3. maj podržava aktivnosti policije i nadležnih državnih institucija kojima će se utvrđivati gdje je završio novac toga riječkog brodogradilišta, kao i novac namijenjen za njegovo restrukturiranje, a Vladu poziva da donese odluke koje bi omogućile nastavak proizvodnje u 3. maju, rekao je u utorak predsjednik Sindikalnog odbora Juraj Šoljić…

Radnici za spas 3. maja: ‘Pozivam Vladu da ispravi nepravdu i da isplati plaće radnicima’…

Tražimo da se otkrije gdje je završio novac za restrukturiranje 3 maja, koji je otišao negdje drugo a nije utrošen za isplate plaća i restrukturiranje, pitaju se…

Tražimo da se Vlada očituje o tom novcu koji je nestao a bio je namjenjen za restrukturiranje 3 maja.

Tražimo da ljudi koji su zaslužni za propast 3 maja procesuiraju jer ne želimo da taj silni novac koji je negdje završio treba imati trag.

Tko je uzeo pravo trećemajcima da rade svoj posao profesionalno i dostojanstveno i da živimo d svog rada u Hrvatskoj i da 3 maj prosperira. Sa tim novcem je treći maj trebao biti najbolje hrvatsko brodogradilište, kažu.

Na upit novinara da je ministar Božinović rekao da je u pitanju milijardu kuna, odgovor je bio da je država dala za restrukturiranje 847 milijuna kuna, a da su direktori, svatko u svom razdoblju podijelili ili preraspodijelili 560 milijuna kuna sa pripadajućim kamatama, iznad 600 milijuna kuna. Nepoznata je sudbina, kako je došlo dodatnih 313 milijuna kuna na ime izgradnje za domaće brodare, a cesijom bilo prebačeno na Uljanik d.d.

POSLUŠAJTE ŠTO JE SVE REČENO U VIDEU

Autor videa-24.sata.hr.

M.M.


Podijeli

2 KOMENTARI

  1. Samo malo: Za koga ste do sada radili? Prije godinu dana ste tražili odcjepljenje , vidi vraga zašto i dalje ne ustrajete na toj ideji ? Ne dajte im ni lipe dok ne vrate što su pokrali oni i oni koje štite !!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × četiri =