VIDEO: PUPOVČEVE UVREDLJIVE ESKAPADE BIJESA DOK BRKIĆ ŠUTI- SABORSKE ZASTUPNIKE PUPOVAC IZVRIJEĐAO I NAZVAO IH HULJAMA!

Milijan Brkić šutio ko kamen temeljac...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Isprovociran prethodnim govornicima, među kojima se našao Ivan Pernar i Hrvoje Zekanović- saborski zastupnik, koalicijski partner HDZ-a i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac u srijedu navečer u Saboru je pobjesnio na svoje saborske kolege i “počastio” ih mnogim, ne baš lijepim, ali jako uvredljivim titulama…A na sve je to predsjedavajući Milijan Brkić šutio ko kamen temeljac neke vikendice ili bolje rečeno kao netko tko se ne bi štel zamjeriri onom tko ga još drži svojim rukama u Saboru i tko zna gdje još ne…Inače je Brkić za jako manje i ugodnije za uho riječi nekih oporbenih političara dijelio žute i crvene kartone kao sudac Collina u svoje vrijeme, ali Milijanov omiljeni Pupovac nije dobio niti lila karton…Na repliku Nikole Grmoje koji je progovorio par rečenica o ružnim uvredama Pupovca Milijan Brkić je istog trena dao Grmoji žuti a potom i crveni karton te ga udaljio iz sabornice ne dajući mu ni da završi misao. Grmoja je samo upozorio predsjedavajućeg Brkića o Pupovčevom nepristojnom izražavanju i uvredama, ali Milijan za to nema milosti, on mora štititi Pupovca i tjera Grmoju van. “Bravo “domoljube” Brkiću”, bit ćeš još draži Miloradu i njegovoj sviti.Sramiš li se imalo?

No idemo redom…

Nakon što se u srijedu navečer u Saboru poteglo pitanje o vjerodostojnosti potpisa za referendum koje je prikupljala inicijativa “Narod odlučuje” te toga sabotira li Vlada taj referendum kako bi zaštitila vlastite interese i određene skupine u društvu, a obmanula javnost, istupio je i Milorad Pupovac koji je stvar shvatio “jako osobno” i kao da je pod utjecajem bunike, navalio i raspalio raskalašenim i uličnim žargonom, prozivajući desnu oporbu i vrijeđajući ih da su hulje. No i to je ćelavi Brkić prešutio pognute glave kao da je to njegov miljenik Pupovac rekao negdje vani u polju čuvajući koze a ne Brkiću i njegovom saborskom tajniku koji je priča za sebe-ispred nosa i to usred Hrvatskog državnog Sabora.

Milorad žestoko u manirima uličarskog govora…

“Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znaju tko su, što su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su jučer pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Bruxellesu. A sebe nikako da pogledaju tamo gdje se treba pogledati – u očima drugih ili u ogledalu.

To su ti suverenisti koji navodno nude mogućnost, kao što to čini naš junak koji druge proglašava homoseksualcima i bježi van iz ovoga Sabora, Zekanović… Sramota me dijeliti ovu dvoranu sa ljudima koji tako misle i tako govore o drugim ljudima.

I oni bi ovoj zemlji trebali donijeti prosperitet? Oni bi ovoj zemlji trebali osigurati pravi identitet? Slobodarstvo? Zapravo nas vračaju u crni mrak. Zato ovo doista nije pitanje jesu li ljudi koji su radili ovaj posao koji im je povjerila Vlada napravili taj posao kako valja. Ovo je priča o onima koji su skupljali potpise i koji su vodili kampanju. Koji su se služili najnedopuštenijim sredstvima da jedva skupe potpise, a onda se jedan profesor ustavnoga prava poziva na volju naroda.

Jeste. Svaka hulja se danas može pozivati na volju naroda. I zato nam jeste tako kako nam jeste i bit će nam tako sve dotle dok narod ne prozre te hulje”, rekao je vidno uzrujan Pupovac svojim kolegama, piše dnevnik.hr

U svom se obraćanju dotaknuo i toga kako su sakupljači potpisa za taj sporan referendum pozivali građane da daju svoj glas “protiv Pupovca”.

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =