VIDEO Pupovac: Škoru bi neki u Beogradu radije vidjeli nego mene…A Beograd je glavni grad srba u Hrvatskoj…

POSLUŠAJTE ŠTO TVRDI MILORAD PUPOVAC O BEOGRADU KAO GLAVNOM GRADU SRBA U HRVATSKOJ...

Podijeli

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac odgovorio je u utorak na prozivke čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škore da preko njega Aleskandar Vučić upravlja procesima u Hrvatskoj, ustvrdivši da je Škoro “pobjegulja” koju bi neki u Beogradu radije vidjeli nego njega samoga…

“To kaže čovjek kojega bi neki u Beogradu radije vidjeli u Vladi nego mene”, rekao je Pupovac gostujući na N1 televiziji, no nije želio dodatno pojasniti tu izjavu.

Kazao je da samo ponavlja ono što je čuo, a Škoru je nazvao “pobjeguljom” te poručio kako mu “nije niti na kraj pameti da pred ‘pobjeguljama’ dokazuje svoj patriotizam”.

“Ja iz ove države nisam bježao ni kad se najteže ratovalo i ginulo. Ni moja djeca niti moja obitelj, a neki su se sklonili na sigurno, ostavivši ovaj narod, vrativši se da bi svirali za svakoga”, kaže Pupovac.

Dodao je kako dobro zna kako stoje odnosi u široj regiji srednje i južne Europe kada su posrijedi očekivanja o tome tko gdje treba biti na vlasti te kako bi “desna crna internacionala” trebala steći još jedan punkt vlasti, uključujući i Hrvatsku.

Zato nije slučajno što je Škorina koalicija sastavljena ovako kako je sastavljena, a priča o tome da je SDSS stranka preko koje netko upravlja bilo čim u Hrvatskoj je “priča koju smo slušali 30 godina”, ustvrdio je Pupovac.

Radije će vjerovati zakletom ustaši nego nekom tko samo svira drugima

Za Škoru je kazao da je “čovjek koji se boji vlastite biografije, boji se toga što će sutra isplivati i što će netko sutra o njemu pronaći” dodavši kako će “radije vjerovati nekome tko je zakleti ustaša nego nekome tko samo svira drugima”.

Pupovac je komentirao i izjavu nezavisnog kandidata na listi Mosta Nine Raspudića kako je “dosta sramotne i ponižavajuće koalicije s SDSS-om”.

Milorad Pupovac-Beograd je glavni grad

Beograd je glavni grad naše matične države, matične države srba u Hrvatskoj, ustvrdio je Milorad pupovac, ali je po svemu sudeći zaboravio da je to rekao, pa mu evo podsjetnik

POSLUŠAJTE ŠTO TVRDI MILORAD PUPOVAC O BEOGRADU KAO GLAVNOM GRADU SRBA U HRVATSKOJ-POGLEDAJTE VIDEO-OVDJE

“Što to znači – mi smo sada namirili i završili sve svoje povijesne ciljeve i sad možemo ostatak Srba šutnuti s političke scene u Hrvatskoj. E, pa neće ići. Ja za sada nisam šutnut, ali neki od njih jesu i neki će biti jer se na tome i na toj politici ne gradi budućnost Hrvatske”, poručio je.

-VIDEO- ŠOKANTNA IZJAVA PUPOVCA: BEOGRAD JE GLAVNI GRAD SRBA U HRVATSKOJ!…ŠTO ĆE NA OVU IZJAVU PUPOVCA REĆI PREDSJEDNICA I PREDSJEDNIK VLADE?…

Ustvrdio je kako su u SDSS-u “napravili puno krupnih stvari za ovu zemlju i kada nisu bili zastupnici i kada su bili daleko od visoke politike”, a tada nije tražio da mu Raspudić ili bilo tko sličan dade dozvolu za to.

-VIDEO Milorad Pupovac , koji radi po direktivi SPC i SANU, je faktor nestabilnosti, a ne Hrvatska…

“Ovi ljudi samo vode zemlju nazad i ne dopuštaju da se svi emancipiramo i stvorimo drugačiji sistem nego što imamo. Kada i posljednji Srbin više ne bude u Hrvatskoj, oni će voditi antisrpsku politiku, drugo ne znaju, drugačiju Hrvatsku ne vide nego kao antisrpsku”, kazao je Pupovac.B.P./H


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here