(VIDEO) Psihijatar Herman Vukušić nakon javnih kritika na Pernarovo nadriliječništvo dobio prijetnje smrću…

Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov ‘Mein Kampf'”

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

“Nadležni organi Sabora moraju reagirati da se Pernaru ukine imunitet”, upozorio je psihijatar Herman Vukušić u sinoćnoj emisiji RTL-a-VIDEO kritiziravši nadriliječništvo i savjete zastupnika Živog zida Ivana Pernara te je upozorio da posljedice mogu biti jako ozbiljne…

VIŠE O SVEMU-VIDEO- OVDJE

“Ivan Pernar, medicinski tehničar, čija je licenca ako se ne varam zamrznuta, propagira vitamin C kao univerzalni lijek i u njegovim objavama on tvrdi da on recimo rješava problem kašlja u nekoliko dana. Podsjetit ću javno da kašalj nije simptom samo niti gripe, niti upale pluća, nego i cijelog jednog drugog spektra ozbiljnijih bolesti, a pogotovo u djece i posebno dojenčadi, za koje Ivan Pernar ima jedan vrlo novi i specifičan recept – to je kapanje apsorbinske kiseline, odnosno vitamina C, u izdojeno majčinsko mlijeko.”, upozorio je između ostalog dr. Herman Vukušić, psihijatar s Klinike za psihološku medicinu KBC-a Zagreb i međunarodno priznati stručnjak.

Nakon gostovanja na RTL Tv .dr. Vukušić se požalio na svom Facebook profilu da je dobio prijetnje smrću i će iste prijaviti.

Objava dr. Hermana Vukušića

“Nisam ni izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca u povodu “doktora Pernara”, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina”, napisao je dr. Vukušić navodeći ime osobe koja je napisala: “Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana”.

“Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov ‘Mein Kampf’”, zaključio je dr. Vukušić dodavši da osobi koja je zaprijetila smrću slijedi kaznena prijava.

D.K.

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

7 KOMENTARI

 1. Maja Ocko Sunjic: Prioriteti medija, kontrola mase i opasan vitamin C

  Živi zid napravi analizu na stotinjak baznih stanica u Zagrebu, te utvrdi da ih je oko 70% ILEGALNO postavljeno, a njih 90% nema dokumentaciju. Postavljene su nepropisno tako da ZRAČE ljude, a o štetnosti elektomagnetskog zračenja je i Svjetska zdravstvena organizacija izdala upozorenje, baš kao i naše Ministarstvo zdravstva. A, Ministarstvo zdravstva izdaje dozvole za rad nepropisno postavljenim baznim stnicama: nalaze se na BOLNICAMA, postavljene su ljudima kraj prozora, u blizini vrtića i škola… ali takva vijest nije dobila niti sekundu medijskog prostora. Za naše zdravlje je problematičan Ivan Pernar i vitamin C.

  U Zagrebu se planira centar za gospodarenje otpadom u Resniku u blizini izvorišta pitke vode Zagrepčana! “Crna točka” zagađenja na jezerima Savica Šanci je već desetljećima u Nacionalnom i Zagrebačkom planu da se sanira, a Ministarstvo zdravstva je još 2009. godine utvrdilo da se nepropisne količine mangana, željeza i fekalnih streptokoka nalaze U IZVORIŠTIMA PITKE VODE Zagrepčana. Na tom mjestu Bandić planira SPALIONICU otpada, a ne sanaciju zagađenja gudronom. Ali, mediji o tome ne pišu. Veliki problem za naše zdravlje je Ivan Pernar i vitamin C.

  Mislim da bi primjera mogli nabrajati u nedogled.

  I, onda Kuljunđić nešto kaže? A, sigurna sam da cucla limun i kupuje vitamine u bočici kada ga neka viroza dohvati… Baš kao i ja. I većina nas.

  Jesu li naš ministar zdravstva ili naši liječnici ikad napravili paniku ili bar prokomentirali koliko utječe na zdravlje cijele obitelji jedna ovrha, blokada, život u neizvjesnosti, te kakva se hrana konzumira općenito, a kamoli kad nemaš izvor prihoda… ? Jesu li se ikada mediji raspisali o tome? Nisu. Vitamin C i Ivan Pernar su popunili sav medijski prostor.

  I drago mi je da je Ivan Pernar u svim medijima. Upravo ta činjenica potvrđuje da su mediji u funkciji kontrole mase i nametanja stvarnosti koju ova vladajuća garnitura želi da živimo . Ne budite naivni.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 5 =