Podijeli

Branimir Čolaković iz Valpova proglašen je krivim zbog pjevanja bećarca i mora platiti 2000 kuna, odlučio je danas valpovački sud…

Riječ je o ponovljenom suđenju zbog bećarca koji je ispjevao u povorci koji je osiguravala i policajka Marija Iličić na manifestaciji ”Ljeto valpovačko” 2015. godine.

Čolaković je dok je bio u povorci folkloraša kao član KUD-a iz Valpova zapjevao bećarac dok se u osiguravanju povorke nalazila i policajka koja se našla uvrijeđena ovim bećarcem : ”A joj mala, ti u plavoj bluzi, skini gaće pa mi se nag***”. 

Policajka koja se našla uvrijeđena ovim bećarcem ga je prijavila

Ubrzo je završio na prekršajnom sudu u Valpovu jer se smatralo da je uvrijedio službenu osobu i ogriješio se o ravnopravnost spolova.

Podsjetimo, nedavno je ponovno počeo postupak i danas okončan a koji se vodio protiv Branimira Čolakovića, člana kulturno-umjetničkog društva iz Valpova, koji je ranije od iste sutkinje bio oslobođen optužbi da je na Ljetu valpovačkom 2015. godine pjevao ono što nije bećarac…

Ubrzo je uslijedio još jedan bećarac: Idem šorom i pjevam bećarac. Neki kažu da sam kriminalac.

Krunoslav Kićo Slabinac se ne može načuditi da netko za pjevanje Bećarca netko može biti osuđen…POGLEDAJTE VIDEO…

T.H.

Poslušajte natpjevavanje Bećara i Bećaruće


Vezane vijesti;

-(VIDEO) KIĆO SLABINAC ODGOVORIO “UVRIJEĐENOJ” POLICAJKI BEĆARCEM: Mogla mu je odgovoriti Bećarcem”Aoj mali ne fali se mnogo-ja ti došla a ti nisi mogo”…


Podijeli

20 KOMENTARI

 1. Ako želite znati pravu istinu, ne pratite nijedan židocionistički medij, pratite sve objave hrvatskog branitelja Roberta Tonje! Krenite od ovog videa, imate ih na više kanala… Njegov kanal “Najveća priča” je JewTube ugasio, a židoudbaški sud zabranio mu javni rad pod prijetnjom zatvora.
  Na ovom kanalu gdje se arhivira ono što je bilo na netu imate jako puno kvalitetnih videa koji će i slijepima otvoriti oči!
  Osjećat ćete u početku nevjericu, poslije mržnju, a onda ćete shvatiti da samo ljubavlju pobjeđujemo. Ne možemo na Sotonu njegovim oružjem. Ujedinimo se u ljubavi prema bližnjemu, vjerujmo u Boga i spas, naša vjera će nas dovesti do pobjede nad Sotonom koji je u svim našim političkim, medijskim i ostalim državnim strukturama.
  Za dom spremni!
  https://archive.org/details/PosljednjiHitlerovGovorIidovskoNasljee#

 2. +Zabranite jos i veseliti se ljudima i dosli smo u gori sistem nego sto je to bilo dok je vladao krvolok Tito, pa Slavonci nemogu bez becarca i milina ga je slusati kad pjevaju i sad se nasla neka naobrazena policajka toi njoj smeta. a nista bolji sudac od nje koji je sudio.

 3. Oj slavonci ajmo zapjevati
  I podršku becarima dati
  E moj bajo od toliko bluza
  Tebi plava dopala se s guza
  Da si crnu ti sa guza htio
  Nebi sada ti osuđen bio..
  Ova nasa drzava postena
  Sada staje u obranu zena
  Tuci zenu sud nis ne pita
  Zapjevaj joj ode bajo kita…
  Jebes onog kog becarac vrijeđa
  Pa nek bira sprijeda il s leđa…
  Moram i ja pjesmu sada svrsit
  Jer bi moga na sudu zavrsit..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest − 8 =