(VIDEO) PRIJE ODLASKA IZ BUDVE CRNOGORSKI AGRESORI SE DOGOVORILI DA JE BRIJANJE NA STRADUNU…Na kraju su obrijani na suho…Podbacile sve hrvatske institucije…

Ovi crnogorski agresori potpomognuti agresorskom JNA su na kraju ipak obrijani, ali na suho - od hrvatskih branitelja. Odnos srpskih naspram hrvatskih snaga bio je 20: 1 u korist srba...

CRNOGORSKI AGRESORI NA HRVATSKI DUBROVNIK
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Ono što se prečesto izbjegava ne samo u hrvatskim medijima već i u političkim govorima ljudi koji predstavljaju Hrvatsku, jedino se može vidjeti i pročitati na Braniteljskom portalu i na nekim društvenim mrežama…

Na veliku žalost svih nas koji smo stali u obranu Hrvatske od srpske , JNA, i crnogorske agresije, hrvatski povijesničari, političari, ministarstvo znanosti, HAZU, ali i svi drugi relevantni čimbenici u našoj samostalnoj državi, započeli su proces zaborava. Najnoviji primjer za kolektivni zaborav i neprenošenje naše novije povijesti generacijama koje dolaze, upravo je reforma školstva za koju je HNS-ova Blaženka Divjak i njen HNS  dobio političku slobodu školskog kreiranja povijesti. Naime, Divjak i njen HNS su iz školskog programa pošto poto željeli izbaciti predmet povijest i zemljopis, upravo da bi se što prije iz sjećanja mladih naraštaja pobrisala srpska, JNA i crnogorska agresija na našu državu.

Tu su zakazali svi od predsjednika Vlade koji je- kako je javno izrekao na jednoj Tv HNS-ovac, da im je Plenković dao punu političku slobodu u kreiranju kurikula ili reforme školstva, sve do Memorijalnog centra Domovinskog rata čiji predstavnik baš i nije glasno branio ovu povijesnu sabotažu do ureda predsjednice koja je podržala reformu jednako kao i HAZU.

Što potom reći o ovim nabrojenima do ovog; Svojim nečinjenjem i šutnjom samo otvaraju prostor da nam se to i dogodi , što bi bilo pogubno za nezavisnu državu Hrvatsku i sve njene žrtve o kojima svi oni glasno govore samo onda kad su im potrebiti glasovi na izborima. Međutim, nadajući se kako će HNS-ovci ipak naići na otpor nekih vodećih hrvatskih institucija za vjerovati je da neće dozvoliti naprasno izokretanje novije hrvatske povijesti koja je nakon stoljeća napokon iznjedrila samostalnu i nezavisnu državu Hrvatsku uz ogromne hrvatske žrtve u brutalnoj srpskoj, JNA i crnogorskoj agresiji na našu državu.

Kako se ovakvim jalovim nečinjenjem naših vodećih institucija nadati da će Srbija ikada platiti ratnu odštetu, nadoknaditi patnje i stradanja naših logoraša koji su proživljavali najneljudskije torture u srpskim koncentracijskim logorima i još mnogo drugih šteta koje su nam nanijeli srbi u svojoj težnji stvaranja velike srbije napadom i brutalnom agresijom na Hrvatsku. Nikako!?

-(VIDEO) Koliko ih je danas iz vrha hrvatske politike došlo u Dubrovnik?…Brzo su zaboravili krvoločno srpsko – crnogorsko i JNA rušenje i ubijanje u ovom gradu!

Pogledajte video u kojem se crnogorci zdušno zalažu pokoriti Dubrovnik i popiti kavu na Stradunu. Međutim doživjeli su težak poraz od hrvatskih branitelja.

Ovi crnogorski agresori potpomognuti agresorskom JNA su na kraju ipak obrijani, ali na suho – od hrvatskih branitelja. Odnos srpskih naspram hrvatskih snaga bio je 20: 1 u korist srba.

M.M.Viribus Unitis


Vezane vijesti; 

1-SRAMOTA NA Dan dubrovačkih branitelja: Dubrovačka medicinska sestra branitelje nazvala privilegiranom stokom!…
2-(VIDEO) BARBARSKO RAZARANJE I HEROJSKA OBRANA DUBROVNIKA – 6. PROSINCA 1991...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 7 =