Podijeli

Ono što se prečesto izbjegava ne samo u hrvatskim medijima već i u političkim govorima ljudi koji predstavljaju Hrvatsku, jedino se može vidjeti i pročitati na Braniteljskom portalu i na nekim društvenim mrežama…

Na veliku žalost svih nas koji smo stali u obranu Hrvatske od srpske , JNA, i crnogorske agresije, hrvatski povijesničari, političari, ministarstvo znanosti, HAZU, ali i svi drugi relevantni čimbenici u našoj samostalnoj državi, započeli su proces zaborava. Najnoviji primjer za kolektivni zaborav i neprenošenje naše novije povijesti generacijama koje dolaze, upravo je reforma školstva za koju je HNS-ova Blaženka Divjak i njen HNS  dobio političku slobodu školskog kreiranja povijesti. Naime, Divjak i njen HNS su iz školskog programa pošto poto željeli izbaciti predmet povijest i zemljopis, upravo da bi se što prije iz sjećanja mladih naraštaja pobrisala srpska, JNA i crnogorska agresija na našu državu.

Tu su zakazali svi od predsjednika Vlade koji je- kako je javno izrekao na jednoj Tv HNS-ovac, da im je Plenković dao punu političku slobodu u kreiranju kurikula ili reforme školstva, sve do Memorijalnog centra Domovinskog rata čiji predstavnik baš i nije glasno branio ovu povijesnu sabotažu do ureda predsjednice koja je podržala reformu jednako kao i HAZU.

Što potom reći o ovim nabrojenima do ovog; Svojim nečinjenjem i šutnjom samo otvaraju prostor da nam se to i dogodi , što bi bilo pogubno za nezavisnu državu Hrvatsku i sve njene žrtve o kojima svi oni glasno govore samo onda kad su im potrebiti glasovi na izborima. Međutim, nadajući se kako će HNS-ovci ipak naići na otpor nekih vodećih hrvatskih institucija za vjerovati je da neće dozvoliti naprasno izokretanje novije hrvatske povijesti koja je nakon stoljeća napokon iznjedrila samostalnu i nezavisnu državu Hrvatsku uz ogromne hrvatske žrtve u brutalnoj srpskoj, JNA i crnogorskoj agresiji na našu državu.

Kako se ovakvim jalovim nečinjenjem naših vodećih institucija nadati da će Srbija ikada platiti ratnu odštetu, nadoknaditi patnje i stradanja naših logoraša koji su proživljavali najneljudskije torture u srpskim koncentracijskim logorima i još mnogo drugih šteta koje su nam nanijeli srbi u svojoj težnji stvaranja velike srbije napadom i brutalnom agresijom na Hrvatsku. Nikako!?

-(VIDEO) Koliko ih je danas iz vrha hrvatske politike došlo u Dubrovnik?…Brzo su zaboravili krvoločno srpsko – crnogorsko i JNA rušenje i ubijanje u ovom gradu!

Pogledajte video u kojem se crnogorci zdušno zalažu pokoriti Dubrovnik i popiti kavu na Stradunu. Međutim doživjeli su težak poraz od hrvatskih branitelja.

Ovi crnogorski agresori potpomognuti agresorskom JNA su na kraju ipak obrijani, ali na suho – od hrvatskih branitelja. Odnos srpskih naspram hrvatskih snaga bio je 20: 1 u korist srba.

M.M.Viribus Unitis


Vezane vijesti; 

1-SRAMOTA NA Dan dubrovačkih branitelja: Dubrovačka medicinska sestra branitelje nazvala privilegiranom stokom!…
2-(VIDEO) BARBARSKO RAZARANJE I HEROJSKA OBRANA DUBROVNIKA – 6. PROSINCA 1991...

Podijeli

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − tri =