Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

S oba vozila u subotu je u Zagreb doputovalo 15-ak dječaka i djevojčica, članova kickboxinga kluba ‘Hrvatski branitelj dragovoljac’…

S ovim vozilima, koja su bila parkirana na parkiralištu ispred hostela Arena, u subotu je u Zagreb doputovalo 15-ak dječaka i djevojčica, članova kickboxinga kluba “Hrvatski branitelj dragovoljac” koji su došli na Međunarodni turnir u kickboxingu.

Ovo je prestrašno

“Noćas je u Zagrebu zapaljeno kombi vozilo u vlasništvu naših prijatelja iz MNK ‘Heroji 2007’. Kluba koji je nastao u spomen na našu stradalu braću, kluba koji je nama i mnogim drugim udrugama nesebično pomagao i ovim vozilom. Kombi je vozio djecu na sportsko natjecanje i srećom svi su dobro.

‘Još nismo došli sebi, očajni smo’

Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i kazniti, a našim prijateljima poručujemo da smo im spremni pomoći kako god možemo”, piše na Facebook stranici DVD-a Vodice.

“Još nismo došli sebi, očajni smo, a djeca su nam uplakana i prestrašena. Ne mogu vjerovati da se ovakvo što može dogoditi u glavnom gradu naše države za koju su se borili naši očevi, za koju je poginuo moj stric Mihovil. 

Od dvjestotinjak vozila parkiranih ispred Hostela Arena, zapaljena su jedino dva naša vozila i to ne može biti slučajno. Požari su nam podmetnuti jer smo došli iz Dalmacije”, kazao je za Jutarnji list 40-godišnji Tomislav Ivas Mede iz Vodica, koji je vozio kombi i koji je bio u pratnji svog djeteta.

Policija po pitanju ovog slučaja provodi kriminalističko istraživanje, sumnja se da je motiv za ovu paljevinu današnji derbi između Dinama i Hajduka.

Od dvjestotinjak vozila parkiranih ispred Hostela Arena, zapaljena su jedino dva naša vozila i to ne može biti slučajno. Požari su nam podmetnuti jer smo došli iz Dalmacije.

M.M.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

20 KOMENTARI

 1. To su unuci opančara koji su naselili prazan Zagreb u travnju 1945., njima nije ništa sveto, a pogotovo sve što nosi predznak Hrvatsko. Orijunaški štakori treba ih sve let-lampom spržit, što im smetaju reg. pločice iz Dalmacije, a ne smetaju im iz srbije, crne gore…..?

  • Jozo Čavar Cupkalo da se to učinilo u Dalmaciji bilo bih orjuna, Ranko Ostojici, svastika, a sad tko to pali po Zagrebu, a i jedni i drugi svako divljaštvo sa jedne i druge strane triba osuditi i jedanput za sva vrimena uvest zakon o navijačima iz Engleske, a van stadiona ako se ovo dogodi strogo tući zakon bez milosti prema nikom

  • koji si ti panj jozo pa to je strasno… za sve su krivi komunisti.. nikad mi necemo na zelenu granu sa takvim razmisljanjem…
   znaci u 90% braniteljskom naselju ti si nasao za krivce komuniste…a gotovo da je sigurno da je to kriv netko kome je smetalo tablica sa mora.. a poznato je da bbb ratuje sa svima sa mora.. pa eto razmisli si o mogucim krivcima

 2. U Zagrebu se vozila s srpskim registarskim pločicama slobodno parkiraju i nema straha za njih . Međutim ,kad se tu parkira vozilo vlasništva ” Hrvatski branitelj dragovoljac ” ,odmah se nađu
  ” djelitelji pravde ” i zapale vozilo kojim se ta nevina djeca trebaju vratiti u svoj junački grad .Molio bih nekoga da mi reče koje “opravdanje “netko može ponuditi za ovaj teški zločin .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedanaest − 8 =