VIDEO Predstavnici Kninskih branitelja o nemilom događaju: A što bi vi uradili da vam netko napadne vašu djecu i udara 13 godišnje dijete?

Podsjetimo, košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat na jednoj strani, a dvije sestre, brat i njihov otac na drugoj – sukob je počeo nedaleko od Knina, a završio  u selu Ramljane kod Knina...

Podijeli

Kninski branitelji-foto-screenshot-feralnews-RTL

Danas su predstavnici Hrvatskih branitelja Grada Knina održali konferenciju za tisak i oštro osudili nemili incident koji se dogodio prije dva dana a nastavak istog je uslijedio u okolici Knina kad su otac i sin otišli kod goropadnih domaćih srba upitati ih zašto su napali njihovu kćer od 13 godina i udarali je…

U događaju su, kako neslužbeno doznajemo, sudjelovali Sava Lešić, inače profesionalni košarkaš čačanskog Borca, kao i njegov brat i otac, a događaj je dobio i kontekst međunacionalnog sukoba Srba i Hrvata.

Podsjetimo, košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat na jednoj strani, a dvije sestre, brat i njihov otac na drugoj – sukob je počeo nedaleko od Knina, a završio  u selu Ramljane kod Knina.

Kako se doznaje, sve je počelo kada su se dvije sestre, 25-godišnjakinja i mlađa sestra od 13 godina, vraćale s mora u Knin. U jednom trenutku ih je pokušao preteći automobil Audi beogradskih tablica, kojem je to i pošlo za rukom, a u kojem su bili Sava Lešić, košarkaš iz Srbije i njegova supruga. Dvojac se zatim zaustavio i sačekao djevojke i tu, kako je policija potvrdila, počinje vrijeđanje i udaranje djevojčice od 13 godina.

Zbog čega je supruga košarkaša ošamarila maloljetnicu od 13 godina..?

Poslušajte što su rekli predstavnici Hrvatskih branitelja Knina 

Video-facebook-Feral News

G.S.

VEZANE VIJESTI

SAČIČ O NEMILOM INCIDENTU U KNINU: Ministre, ravnatelju policije – tu je riječ o pokušaju ubojstva.Sudionici tog eklatantno velikosrpskog nasilja su odmah trebali biti privedeni Dorhu, Sudu, sa zahtjevom za pritvaranje.


Podijeli