VIDEO: PREDSJEDNIK UFC-A DANA WHITE NE ODUSTAJE OD SVOJE MEGA ZVIJEZDE ‘Conor nikada nije odbio ništa! Mislim da ćemo ga gledati ove godine!’…

“Ne, Conor nikada nije odbio ništa. Slušajte, Ali može pričati što godi hoće, ali Conor nikada ne odbija borbe. Točka”, žestok je bio White u komentaru riječi poznatog menadžera Alija Abdelaziza...

Podijeli

Unatoč silnim najavama i dalje se ne zna kada će se dogoditi povratak najveće svjetske MMA zvijezde Conora McGregora. To ne zna niti predsjednik kompanije u kojoj se Irac bori Dana White. Unatoč tome što dvije strane posljednjih godina jako teško surađuju, White ne odustaje od branjenja svog superstara…

Pa je tako u posljednjem intervjuu za BT Sports po tko zna koji put ustvrdio da McGregor ne odbija mečeve. Iako je sasvim jasno da to čini jer je odbio bezbroj imena i opcija koje je UFC pred njega stavio. Sjetimo se samo Donalda Cerronea kojeg je on sam praktički prozvao ovog proljeća nakon što je “Kauboj” ubilježio još jednu impresivnu pobjedu u Octagonu. No, do samog obračuna nikada nije došlo. Navodno je problem nastao oko redoslijeda meča na popisu borbi jer se nije radilo o dvoboju za pojas prvaka pa prema aktualnim pravilima ne bi mogao biti “main event”,donosi fightsite.

Nedavno se šuškalo o meču protiv Justina Gaethjea, no niti ta opcija nije pala na plodno tlo kod Irca kojeg očito zanima isključivo revanš s Khabibom Nurmagomedovim. A to je nešto što se ne može dogoditi tako brzo jer Rusa tek u rujnu čeka meč za ujedinjenje titula s Dustinom Poirierom.

“Ne, Conor nikada nije odbio ništa. Slušajte, Ali može pričati što godi hoće, ali Conor nikada ne odbija borbe. Točka”, žestok je bio White u komentaru riječi poznatog menadžera Alija Abdelaziza.

AbdelAziz je, naime, menadžer i Gaethjea i Khabiba Nurmagomedova. On tvrdi da je “Notorious” odbio bivšeg WSOF prvaka, baš kao i mnoge druge opcije koje je njegov poslodavac stavio ispred njega.

“Conor je bio jedan od onih tipova koji su se uvijek iskazali prihvaćajući bilo kakve mečeve. Kada bi stvari otišle u krivom smjeru, kada bi ljudi odustajali od mečeva, Conor bi ostao. McGregor se nikada nije bojao boriti protiv nekoga, tako da se radi o potpuno pogrešnoj izjavi”, dodao je predsjendik UFC-a i zaključio:

“Conor je trenutačno u poziciji kada može čekati i gledati kako će se čitava ova stvar razriješiti. Ali mislim da će uskoro ponovno negdje iskočiti. Da, mislim da ćemo ga gledati u Octagonu ove godine.”

A razriješit će se 7. rujna na UFC-u 242 u Abu Dhabiju kada međusobno ukrste rukavice aktualni i privremeni prvaka – Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier. Žrtva će nažalost biti Tony Ferguson koji će ponovno ostati bez svoje prilike unatoč 12 pobjeda zaredom u Octagonu.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 2 =