VIDEO “Predsjednik SAD Joe Biden dezorijentiran se pogubio na pozornici”. “Nije znao gdje krenuti”

Biden se pogubio...Snimka je postala viralna na društvenim mrežama kao još jedan primjer sumnje u Bidenovu fizičku i mentalnu sposobnost...

Podijeli

foto-screenshot you tube-Joe Biden stoji kao ukopan i ne zna gdje bi krenuo

Predsjednik SAD, Joe Biden, suočio se s još jednom javnom sramotom u srijedu navečer kada se, barem se tako mnogima čini, potpuno pogubio dok je nesigurnim korakom odlazio s pozornice nakon svog govora na konferenciji Globalnog fonda.

Nakon što je Biden završio sa svojim govorom uslijedio je pljesak okupljenih, a američki predsjednik se zaputio sići sa pozornice Potom je hodajući potpuno dezorjentirano op”pa”sic”(“kao zombi”?) napravio nekoliko nesigurnih koraka a onda je naglo stao u mjestu te pogledao sve oko sebe s izrazom zbunjenosti i dezorijentiranosti na licu, a onda ponovno pokušava napraviti nekoliko koraka. Potpuno izgubljeno djeluje te su se mnogi na društvenim mrežama zapitali je li on uopće sposoban za išta.

Žalosno, jako žalosno, ovo je strašno, komentira se po društvenim mrežama. Što se to događa sa Bidenom teško je sad prognozirati, ali kad se samo prisjetimo njegovih intervjua na kojim je skoro spavao, pa sad i ovakvo (“zombijevsko”?) hodanje koje je potpuno dezorijentirano, nikako nije dobro stanje Američkog predsjednika.

Mnogi su zabrinuti za Bidenovo stanje i u nevjerici se pitaju, kako će on ovakav dalje voditi Ameriku. Ogroman je broj komentara i potpore ali i kritiziranja i nevjerice zbog njegovog trenutnog zdravstvenog i mentalnog stanja koje ne izgleda baš sjajno.

Pogledajte ovaj tužan video-Biden se pogubio

Teksaški senator Ted Cruz nazvao je scenu ‘strašnom‘ na Twitteru, a njegov savjetnik za komunikacije Steve Guest dodao je: ‘Joe Biden je potpuno izgubljen na pozornici. Strašno i tužno.‘


Podijeli