VIDEO Predsjednik Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj, Nenad Vlahović: Ja sam rođen u Hrvatskoj i Hrvatska je moja Domovina, a Pupovac za tri čevapa podnosi račun Plenkoviću za tri milijuna!

Gdje je nestao novac u milijunskim iznosima u eurima iz Tesla banke kojoj je Pupovac bio prvi bojs, pita se Nenad Vlahović...Pupovac troši ogroman novac i nitko ništa.

screenshot
Podijeli

“U jednom trenutku Pupovac je osjetio udarac u desnu stranu tijela, od vrata do zapešća desne ruke, a kada se okrenuo, vidio je da je pogođen ostacima hrane” – stoji (između ostalog) u priopćenju Srpskog narodnog vijeća nakon “napada” na Milorada Pupovca. Naravno, odmah je cijela rijeka krenula na mlin onih koji tvrde da je u tijeku ustašizacija Hrvatske. Je li situacija toliko alarmantna, jesu li Srbi u Hrvatskoj stvarno ugroženi, rekao je  za Z1 Tv, predsjednik Nacionalnog vijeća Srba u Hrvatskoj, Nenad Vlahović.

Gdje je nestao novac u milijunskim iznosima u eurima iz Tesla banke kojoj je Pupovac bio prvi bojs, pita se Nenad Vlahović.Mislim da će doći vrijeme i za to.

Podnio sam sedam kaznenih prijava, nisam nikakve obavijesti dobio.

Pupovac troši ogroman novac i nitko ništa.

Postoji osnovana sumnja da je taj napad na Pupovca izrežiran, poznajući režisera koji to vrlo vješto radi sa tri ćevapa slijedi račun Plenkoviću za tri milijuna, prema tome činjenica da je tu bilo stotine ljudi i da nitko nije ništa nije vidio, ja to ne mogu shvatiti, kaže Vlahović.

Što je sve rekao Nenad Vlahović poslušajte u videu

 


Podijeli

Comments are closed.