Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prošlog je tjedna izmjestila svoj ured u Brodsko-posavsku županiju gdje je posjetila više gradova i općina: Slavonski Brod, Staru i Novu Gradišku, Okučane, Sikirevce itd…

Predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović je u Sikirevcima pred školom dočekalo iznenađenje…Razdragana djeca koja su pljeskom nade i punih želja dočekali predsjednicu odgovorila su na dva jedan upit predsjednice, svi u glas. Kakva vam je škola, doobraa, uglas su svi odgovorili. Što vam nedostaje, pita ih predsjednica? Dvoranaaa, uglas su vesela što vide predsjednicu odgovorila djeca. Predsjednica ko iz puške, ZATO IMATE LIVAADUU, što je djecu ostavilo bez teksta i zapravo ih šokiralo…

Djeca nisu bez razloga uglas vrisnula da im nedostaje dvorana, jer su vremenske prilike takove da su djeca mnogo puta ostala bez tjelesnog odgoja, ali to predsjednicu ovaj put nije toliko zabrinulo te je djeci ponudila livadu za tjelesni i treniranje raznih športova, što je za svaku osudu. Da je ovako nešto rekla u Zagrebu, mediji bi je pojeli, ali i roditelji i sama djeca, ili ne daj bože negdje u EU. Ali to je u Sikirevcima i što će djeci dvorana!? Neka skaču po livadama i ljeti i zimi, po kiši, snjegu, vrućini, jer “što će malim slavoncima športska dvorana” i tako ih čeka Irska ili Njemačka upravo zbog ovakvih formalnih posjeta koji ne polučuju nikakve rezultate, barem što se djece i ostanka u Slavoniji tiče. I onda će ta ista predsjednica sutra na nekakvim izborima ponovno spominjati demografsku sliku i ostale floskule koje prate tu temu.

Sastavni dio svake škole je barem mala športska dvorana, ali za Kolindu je ovoj dječici koje je razočarala livadom, očito to ne pada na pamet.

Upravo ju je tamo dočekalo, kako su napisali na Facebook stranici Radio Slavonija, veliko iznenađenje. Naime, ispred škole su je velikim pljeskom razdragano dočekali učenici. Nakon pljeskanja i veselog dočeka Grabar Kitarović se nasmiješeno i protokolarno slikala s njima, a onda su kratko i porazgovarali, nakon čega su djeca naglo utihnula, najvjerojatnije šokirana predsjedničinom LIVADOM.

VIDEO Predsjednica razdraganoj djeci u Sikirevcima: Kakva vam je škola? Doobraa!…Što vam nedostaje?…Dvorana…Zato imate livadu!

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

devetnaest − jedanaest =