(VIDEO) PREDRAŽE MATIĆU, OBJASNI OVO I LIJEVIMA I DESNIMA! Pred ‘ustašama iz Argentine’ vrijeđao SDP samo kako bi prodao knjige

KAKO ĆE PREDRAG MATIĆ OVO OBJASNITI?

Naime, prilikom promocije svoje knjige o ratu u Vukovaru, zarobljavanju i preživljavanju logora „Ništa lažno”, Fred nije preskočio ni „ustašku Argentinu” u kojoj se tamošnjim Hrvatima nije libio tračati niti vlastitu stranku – SDP:
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Izjava Hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kako su “nakon Drugoga svjetskog rata mnogi Hrvati upravo u Argentini tražili i našli prostor slobode u kojemu su mogli svjedočiti svoje domoljublje i isticati opravdane zahtjeve za slobodom hrvatskoga naroda i domovine”, naišla je na oštre kritike hrvatske javnosti kao i medija.

Jedan od najžešćih kritičara koji nije birao riječi je bivši ministar branitelja Predrag Fred Matić:

“Već je pomalo apsurdno komentirati predsjedničine poteze. To je hodajući skandal i, gdje god se pojavi, ona pogleda oko sebe i izjavi što joj je prikladno. Ona je tamo pred ljudima koji nisu nikad bili u Hrvatskoj i koji kad na karti pokažu Hrvatsku zahvaćaju i ‘debeli’ dio BiH i Srbije, izjavila tako nešto za što bi Angela Merkel u istom slučaju ili bila ekspresno smijenjena ili bi završila u zatvoru. Mene je sramota što nam je to predsjednica”, izjavio je Fred.

No, Liberal.hr jako je dobro zapamtio gdje je bivši ministar bio 2008. godine i odlično uočio kako Fred, kada je plasirao i prodavao svoju knjigu, nije bio prijeziran prema „argentiskim ustašama”.

Naime, prilikom promocije svoje knjige o ratu u Vukovaru, zarobljavanju i preživljavanju logora „Ništa lažno”, Fred nije preskočio ni „ustašku Argentinu” u kojoj se tamošnjim Hrvatima nije libio tračati niti vlastitu stranku – SDP:

„Kad su 2000. na vlast došli reformirani komunisti, onda sam dobio ideju za naslov knjige. Njima je sve bilo lažno: lažni branitelji, lažni invalidi, lažan rat,… E, onda sam ja dao knjizi naslov ‘Ništa lažno”, rekao je Predrag matić Fred pred argentinskim Hrvatima nakon čega je postao ministar branitelja u Vladi koju je ocrnio pred dijasporom.

A.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

39 KOMENTARI

 1. Isao je tamo da nesto novaca zaradi malo mu je bila ministarska placa i primanje mirovine kao ivalid domovinskog rata srami te se ti i t
  ti i takvi kojo ste popljuvali cjele braniteljsku populaciju od takvi ljudi nikad ne postaje covjek srami te se meni meni i samo meni

 2. Dok je tamo bio dg.ptsp chr +……,a postavljanjem za ministra bolest ko rukom odnešena,sposobnost,ništa lažno….,dobiti toliku invalidnost za ono što je prošao samo rijetki su priuštili sebi,dobar naslov.

 3. Maticu komentiraj ove rjeci koje si izgovorijo….dovoljno si blatnjav da te nemore ni kerher oprati…..SDP komunisticka stranka…..a sto si ti Maticu……..LAZLJIVAC…..PREVARANT….KOMUNJARA….IDIOT…..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 11 =