VIDEO “Predator ruši sve redom!:Nekoliko bombi uputio je Francis Ngannou i nokautirao Juniora Dos Santosa nakon samo70 sekundi!

U borbi protiv nevjerojatno ubojitog Kamerunca izdržao je tek nešto više od jedne minute...

Podijeli

Francis Ngannou nastavlja svoju impresivnu seriju povratka na UFC-ov teškaški vrh. Novu borbu za naslov prvaka osigurao je još jedim brutalnim nokautom. Samo 71 sekunda trebala mu je da završi Juniora Dos Santosa. Ostatak programa UFC on ESPN 3 eventa donio je jednako impresivnog idućeg izazivača muha kategorije, Josepha Benavideza, novu pobjedu neuništivog Demiana Maie, ali i ukupno čak pet borbi koje su završile prekidom u prvoj rundi…

Junior Dos Santos krenuo je širokim krošejem koji je Nganou izbjegao a Don Santos na trenutak ispao iz ravnoteže i to je bilo dovoljno da Nganou uputi nekoliko svojih ubojitih bombi i pošalje Don Santosa na pod. Pravo je čudo kako Don Santos nakon tri žestoka udarca nije poslan na spavanje. Ostao je klečati na koljenima čudeći se što mu se u djeliću sekunde dogodilo.

Junior Dos Santos ipak nije uspio pripremiti taktiku kojom će izbjeći primanje neke od “bombi” Francisa Ngannoua, što je trebalo značiti preduvjet za doći do pobjede protiv predatora koji ruši sve redom.  U borbi protiv nevjerojatno ubojitog Kamerunca izdržao je tek nešto više od jedne minute.
Ngannou–Dos-Santos-nokaut i prekid borbe-screenshot
Ngannou je tako došao do svog trećeg skalpa bivšeg UFC prvaka tako da je kapitalizirao već svoju prvu pravu priliku, odnosno prvi loš potez svog protivnika.VIDEO-OVDJE-http://https://youtu.be/C5UFkskyXJA
D.J.

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − tri =