(VIDEO) POZIV NA PREMIJERU FILMA OTKRHNUTI: Ostao sam bez majke, bez supruge i bez jednog djeteta, drugog djeteta, trećeg djeteta a četvrto je bilo na putu!

Četiri majčina koraka do špajze, kad odjednom - fijuk granate iznad kuće, bez upozorenja, bez uzbune. Dugo je bilo mirno, bez ikakvih naznaka da bi mogao uslijediti napad. U roku jedne sekunde, ugašen je jedan mali dječji život...

Podijeli

Obavještavamo Vas da je početkom lipnja 2020. godine poslije opsežnih priprema zaživjela nova globalna platforma hrvatskoga filma pod imenom croatia-film.com…

Zamišljena je kao neprofitna platforma sa zadaćom okupljanja neovisne ponajprije dokumentarističke filmske produkcije u domovini i u svijetu. Na njoj zainteresirani gledatelj može pretraživati katalog filmova, dobiti osnovne informacije o pojedinom filmu, pogledati cijeli film ili pratiti najavljenu premijernu projekciju. Više nije potrebno trošiti vrijeme na pretraživanja, croatia-film.com na jednom mjestu donosi sve bitno s ciljanoga područja – hrvatskoga domoljubnog filma.

Film sadrži potresne scene!

Upisom adrese elektroničke pošte zainteresirani gledatelj dobivat će informacije o novim filmovima, premijerama i najavama. U suradnji s vlasnicima pojedinoga filma filmoteka croatia-film.com neprestano će se nadopunjavati novim sadržajima.

Želimo hrvatski film izvući iz dosadašnjih suženih gabarita, napose iz „jugoslavenske škole dokumentarnoga filma“ i postaviti ga na globalnu razinu, posebice onu vrstu filmske produkcije, koja promiče dosad prikrivenu istinu o hrvatskom narodu i njegovoj borbi za slobodu i nezavisnost, te koja skida maske totalitarističkoj interpretaciji povijesti, njezinim krivotvorinama, ideološkim „istinama“ i mitovima. Posebnu pozornost croatia-film.com posvetiti će promicanju vrijednosti oslobodilačkoga Domovinskoga rata.

Croatia-film.com virtualno je uzletište otvoreno za suradnju sa zainteresiranim gledateljima, redateljima, scenaristima i producentima. Želja nam je postati uzletištem za mlađe ljude koji se žele baviti dokumentarnim filmom.

Naš program naš je katalog. Naše uzletište prozor je s kojega hrvatski neovisni dokumentarni film postaje globalno vidljiv, prisutan i relevantan. Tome će pridonijeti i naši prijevodi filmova, ne samo na engleski jezik. Provjerite o čemu se radi.

CROATIA-FILM.com

70 min   |  Jezik : Hrvatski   | Redateljica: Slavica Šnur

Producent: Stipe Majić Pipe

KLIKNI NA FOTO I POGLEDAJ DIO POTRESNOG FILMA

 

 

T.H.


Podijeli