VIDEO Političarima su usta puna floskula o domoljublju:Ova snimka slama srce, u njoj je sažet sav očaj jedne obitelji koja samo želi ostati u ovoj zemlji i raditi!

Političarima su usta puna floskula o domoljublju, ostanku u zemlji. Ova je obitelj svima njima pisala, molila da im pomognu, da im vrate zemlju koja im život znači! Ali, nitko ne rješava njihov problem već tri godine...

Podijeli

Političarima su usta puna floskula o domoljublju, ostanku u zemlji. Ova je obitelj svima njima pisala, molila da im pomognu, da im vrate zemlju koja im život znači! Ali, nitko ne rješava njihov problem već tri godine. Ova snimka slama srce, u njoj je sažet sav očaj jedne obitelji koja samo želi ostati u ovoj zemlji i raditi!

Svi u hrvatskoj jako dobro znaju da se uvijek pogodovalo pri dodjeli poticaja za ogromne hektare koje nikad nitko nije obrađivao, ali su se zato radile vile i dvori i kupovale bijesne autine, dok istinski ljudi, iskreni i pošteni poljoprivrednici od takvih nisu mogli doći na red. I sad je ona, svi sve znaju a nitko ništa ne zna!? Ministar GOSPODARSTVA JE MOŽDA I POGLEDAO OVU ODLIČNU EMISIJU “PROVJERENO” “nazvao” ovog jadnog i tužnog čovjeka, pa bi već danas moguće održao konferenciju za medije, da je u nekoj civilizirnoj i pravnoj državi koja funkcionira po načelu pravednosti i prioriteta. Ali???? Ovo je prestrašno, ma o kojim se hrvatskim političarima radilo. Dokle ovako? Srami li se itko od odgovornih?…Pogledajte malo ovog čovjeka i njegove izljeve teške tuge koje ga ne vode nigdje drugo do u bolnicu.

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO-HRVATSKE NEPRAVDE

Autor videa Nova Tv

A.K.


Podijeli

Comments are closed.