Podijeli

Tony Ferguson borac je naveliko poznat po svom čudnim, mnogi bi rekli i ludim metodama treninga. Ispred nas je kompilacija čiji je autor pokušao ono najbolje i najzanimljivije što ‘El Cucuy’ radi skupiti u jedno…Vježbe izmišlja sam…

Kompilacija apsolutno s razlogom nosi naziv “Tony Ferguson pokušava se ozlijediti” jer ono što Ferguson radi uistinu je na rubu preporučivog ili čak preko granice istog. Većinu vježbi koje izvodi Tony je izmislio sam i nisu viđene u treningu bilo kojeg drugog borca. Zapravo, to izgleda tako da Tony odabere neku spravu ili rekvizit, nakon čega odlučuje kako će to iskoristiti u kombinaciji sa svojim tijelom, donosi fightsite.

Naravno, puno važnosti tu ima činjenica da je Tony zapravo ovisnik o treningu i da nevjerojatno puno vremena provodi sam u dvorani. Imaju li njegove ekstremne metode efekta? Činjenica da se nalazi u nizu od 12 pobjeda, da je jedan od najkreativnijih boraca u povijesti te da mu slijedi velika borba protiv Khabiba Nurmagomedova govore u prilog tome da sve što radi, on zapravo radi dobro. Uostalom, pogledajte, nama Tonyjevih treninga nikad dosta! Iako, za većinu njih vrijedila bi ono glasovito “nemojte pokušavati kod kuće”,donosi fightsite.

 D.J.

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =