(VIDEO) Pokrajac poražen u Poljskoj: Kita slavio prekidom u prvoj minuti

Podijeli

Igor Pokrajac poražen je prekidom u prvoj rundi borbe protiv Michala Kite na FEN 28 priredbi…

Nije bilo sreće za hrvatskog veterana Igora Pokrajca na FEN 28 priredbi održanoj večeras u poljskom Lublinu, gdje se susreo s domaćim veteranom i bivšim izazivačem za KSW titulu teške kategorije, Michalom Kitom. Hrvatski borac došao je spreman i motiviran, no zatekao ga je žestoki napad Poljaka, koji ga je brzo uzdrmao, a onda i završio,donosi fightsite.hr.

Sve je pokrenuo desni aperkat na samom otvaranju borbe, koji je iznenadio Pokrajca i automatski ga uzdrmao. Prepoznao je Poljak tu dobru priliku te je ušao u klinč, odakle je krenuo s daljnjim udarcima. Pokušao je Pokrajac izdržati iste te se vratiti na distancu, gdje bi pronašao vremena za oporaviti se, no Kita je bio neumoljiv. Uhvatio je Igorovu desnu nogu te ga s nekoliko desnih krošea poslao na pod, gdje je nastavio s udarcima sve dok sudac nije prekinuo borbu. Sve je ukupno trajalo samo 37 sekundi.

Tako Igor Pokrajac nije uspio doći do pobjede vrijedne povratka na onu elitnu europsku scenu, no dojam je kako nije primio previše štete te kako bismo ga uskoro mogli gledati u novoj borbi, u kojoj bi pokušao popraviti dojam borbe gdje jednostavno nije stigao pokazati što zna, budući da ga je Poljak iznenadio žestokim napadom koji je na kraju kapitalizirao. Svakako je potrebno spomenuti kako je Pokrajac ovu borbu prihvatio kao zamjenski borac, tri tjedna prije održavanja priredbe.

Igor Pokrajac u svom vlasništvu ima titulu SBC promocije, pa bi možda uprava njena obrana mogla biti idući ispit za ovog 41-godišnjaka.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here