VIDEO Pogledajte svu silinu udara hrvatskih snaga u “VRA BLESAK” na srpske okupatore. Bježali su kao zečevi! Srbi su kukavički raketirali Zagreb!

Doveli su hrvatske branitelje do toga da se na našim najsvetijim obljetnicama uopće ne slave pobjede već se isključivo komemoriraju polaganjem vijenca i upaljenom svijećom dok to sve hrvatski ratnici mogu gledati na nekoj Tv ili daleko odmaknuti negdje sa strane...U VRA Bljesak srpski su agresori bježali takvom brzinom da bi im i zečevi pozavidjeli!...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Operacija “Bljesak” – vojno-redarstvena operacija Hrvatske vojske i Specijalne policije RH započela je 1. svibnja 1995. godine u ranim jutarnjim satima napadom hrvatskih snaga na južni i središnji dio zapadnoslavonskog okupiranog teritorija iz pravca Novske i Nove Gradiške. Krajnji cilj bio je ulazak u Okučane, središte srbočetničke neprijateljske pobune i zločinačkih srpskih napada na zapadnoslavonskom području…

Pogledajte kojom su silinom krenule hrvatske snage na srpskog agresora koji je u Hrvatskoj uradio toliko zla od ubojstava, rušenja gradova, općina, sakralnih objekata, (katoličke crkve su im bile omiljeni ciljevi! za rušenja) sela, , pa sve do likvidacija nevinih civila, starijih žena i ljudi koji su bili krivi samo zato što su HRVATI. Ubojstva, klanja, likvidacije nad masovnim grobnicama kojih u Hrvatskoj nažalost i dana danas još uvijek ima neotkrivenih, odvođenja branitelja, i svih ostalih koji su bili zarobljeni u srpske koncentracijske logore. Uništavanja svakog hrvatskog ponosa, kulture, do masovnih silovanja naših žena i muškaraca u zločinačkim srpskim koncentracijskim logorima. Likvidiranja cijelih obitelji, samo zato što su bili Hrvati.

Ubijanja nevine djece na najbrutalnije koljačke načine, koje normalnom ljudskom rodu ne mogu pasti na pamet. Toliko je neshvatljive neljudske mržnje izviralo iz zločinačkih srpskih glavurda da je to nepojmljivo za svako ljudsko biće. Kad bi netko pokušao njihove zločine uspoređivati sa životinjskim, uvrijedio bi veliki broj vrsta životinja, jer su agresorski srbi i četnici bili najgora moguća mentalno osakaćena zločinačka kamarila koja je na najsvirepije načine, a sve u cilju da na hrvatskom teritoriju stvore dugo sanjanu “sao krajinu”, ili kako su navodili, “veliku srbiju” uz veliku pripomoć i blagoslov SANU i SPC, uradili ogromno i nezamislivo zlo na području napadnute RH.

U VRA Bljesak srpski su agresori bježali takvom brzinom da bi im i zečevi pozavidjeli!

Ovakva bi se videa barem nekoliko puta MORALA prikazivati u Hrvatskom Saboru!

No, nažalost danas nakon samo 30. godina svjedočimo sablažnjujućim politikama koje vode razne hrvatske politike i političari, rukovodeći se gorkim scenarijem , kako u Hrvata ubiti domoljublje i taj normalan ljudski ponos pobjedničke hrvatske vojske i Hrvatskog naroda u cjelini svesti na najmanju moguću mjeru a u krajnjem i obrambeni Domovinski rat svojim nehrvatskim i nenacionalnim nedržavotvornim ponašanjem dovesti u pitanje.Radili su svađta, od zatvaranja naših generala pobjedničke hrvatske vojske do pokušavanja mijenjanja i lažiranja raznih dokumenata iz Domovinskog rata na kraju obrambeni Domovinski rat svesti na “udruženi zločinački poduhvat”, što tim hrvatskim Judama nije moglo poči za rukom jer ISTINA na kraju uvijek pobjeđuje što se u konačnici vidjelo na međunarodnom sudu u Haagu kad je pročitana oslobađajuća presuda za naše generale i zapovjednike hrvatske pobjedničke vojske.

Ali ubačeni elementi kojih i nije baš malo u našoj domovini i nadalje ruju za Judine tuđinske škude samo kako bi Hrvatsku i njene heroje svrstali u neka davna vremena sa kojima hrvatski branitelji nemaju nikakvih poveznica. Službena politika u našoj Domovini nema baš neki ustaljen odgovor pri kojem bi MORALI  čvrsto stati pred te izdajnike i mrzitelje svega što je hrvatsko i napokon Ustavom i hrvatskim zakonima obrambeni Domovinski rat i sve hrvatske postrojbe zaštititi zakonom i Ustavom za sva vremena, da bi se napokon moglo ići naprijed i dalje razvijati našu i tako nerazvijenu i pokradenu Hrvatsku. Sama Deklaracija o Domovinskom ratu je još davno jednoglasno izglasana u hrvatskom Saboru, ali je to samo Deklaracija koja je neobvezujući dokument koji zapravo deklarativno “štiti” Domovinski rat  i branitelje, koje se prečesto bez ikakvih dokaza osuđuje za najteže oblike “zločina” u kojima oni nisu sudjelovali, dok s druge strane imamo srpske agresore za koje naše institucije jako dobro znaju i mahom ih optužuje u odsutnosti, što bi drugim riječima trebalo značiti, “kao da ih nisu niti osudili”. Srbi imaju i zakon o Jurisdikciji (Mini Haag) i mogu kad ih je volja podignuti optužnicu protiv bilo kojeg hrvatskog branitelja, bez obzira je li on kriv za nešto ili ne.

Stoga bi se napokon MORALI probuditi svi zajedno hrvatski branitelji i domoljubnim rječnikom jako ozbiljno popričati sa našim političarima (koje god oni boje bili) na način koji nam svima garantira hrvatski Ustav i u demokratskom duhu prosvjedima jasno reći svima koji nas zastupaju da je DOSTA.

Doveli su hrvatske branitelje do toga da se na našim najsvetijim obljetnicama uopće ne slave pobjede već se isključivo komemoriraju polaganjem vijenca i upaljenom svijećom dok to sve hrvatski ratnici mogu gledati na nekoj Tv ili daleko odmaknuti negdje sa strane. Tom i takvom ponašanju političara treba jednom reći da je DOSTA! Naše se svete pobjedničke obljetnice MORAJU slaviti uz prisjećanje na sve svih naše poginule, nestale i umrle heroja u obrani od srpskog agresora!

Spomenik u Okučanima za 51. poginulog hrvatskog branitelja u VRA Bljesak”Kocke vedrine”

Danas, 1. svibnja u Okučanima je obilježena 26. obljetnica briljantno izvedene vojne akcije hrvatskih snaga koje su protjerale agresorske srbe sa ovog dijela okupirane Hrvatske i oslobodile…

Čitanjem imena poginulih hrvatskih branitelja u Okučanima je počelo obilježavanje vojno-redarstvene akcije (VRO) “Bljesak” kojom je prije 26. godina od okupacije oslobođena zapadna Slavonij

Za samo 31 sat oslobođeno je oko 500 četvornih kilometara teritorija koje je zaposjeo velikosrpski agresor i uspostavljen je nadzor nad autocestom A3. Akcija Bljesak bila je u vojnom smislu nastavak uspješne vojne operacije Otkos 10 iz prosinca 1991. kada je oslobođen veći dio zapadne Slavonije. Potpuno oslobađanje zapadne Slavonije u zimu 1991. spriječilo je potpisivanje Sarajevskog primirja i dolazak mirovnih snaga UN-a.

KUKAVIČKA ODMAZDA SRPSKIH GUBITNIKA; RAKETAMA PO CIVILNIM CILJEVIMA

U skladu sa strategijom odmazde osmišljenom u Beogradu, kao odgovor na operaciju Bljesak RSK i SVK izveli su terorističke napade na civilne ciljeve u hrvatskim gradovima. Građani Zagreba napadnuti su raketama s kazetnim punjenjem, a građani Karlovca i Siska topničkim granatama.

Uredio /M.M.Viribus unitis /Braniteljski portal

 

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × dva =