Podijeli

Dugo se čekao prvi nastup Abubakara Nurmagomedova u UFC-u. On ga je proteklog vikenda u Moskvi napokon dočekao, no neće ga pamtiti do dobrom. U borbi protiv Davida Zawade poražen je prekidom u prvoj rundi, a trokut poljskog borca proslavio se u Areni Zagreb, gdje se nalazila većina ekipe iz njegovog UFD tima. Pogledajte kako je izgledao potez koji je doveo do tapkanja ruskog borca…

Zawada je doputovao u Rusiju po pobjedu koja bi mu donijela ostanak u UFC-u. Iskusni poljski borac doživio je poraz u svoja prva dva nastupa, a bio je autsajder i u trećem. Protiv sebe je imao Abubakara Nurmagomedova, inače najbližeg rođaka Khabiba Nurmagomedova, zapravo čovjeka kojeg UFC-ov prvak i službeno naziva svojim bratom. Ovaj velteraš je dočekao svoju priliku, a u samom početku borbe je već pokazao kako ima superiorno hrvanje u odnosu na Zawadu.

Što se tiče Abubakara, on je odmah nakon tapkanja završio u suzama, a nitko ga nije mogao utješiti niti nakon proglašenja, uključujući Khabiba koji mu je prišao prvi nakon borbe. Pogledajte spomenuti potez nakon kojeg je Abubakar tapkao po Zawadinom čelu.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + šesnaest =