VIDEO Pogledajte ovo-Potpuno isto i Srbi i Rusi! Ruski narod pozdravlja svoju vojsku koja ide ubijati po Ukrajini!… Tako je i srpski narod bacao cvijeće i pozdravljao tenkove koji su išli rigati smrt po Vukovaru!

Podijeli

RUSI MAŠU I POZDRAVLJAJU RUSKE VOJNIKE KOJI IDU UBIJATI U UKRAJINU-Foto-screenshot

Pogledajte ovo. Stanovnici regije Kursk ispraćaju ruske vojnike koji idu u rat u Ukrajinu…

 Rusi bodre vojnike…krenuli su u Ukrajinu kako bi masakrirali Ukrajince. Stvarno nije samo Putin. Ruski šovinizam je duboko u društvu.

 

Potpuno isto…I Srpski agresor na hrvatsku imao je radosno mahanje svog naroda koji je bacao ruže po njihovim tenkovima i pozdravljao ih u pohodu smrti na nedužan hrvatski narod u Vukovaru, kao i Rusi koji imaju mahanje svog naroda koji im srdačno maše i pozdravlja ih dok idu rigati smrt po Ukrajini…!

Potpuno ista škola i način obmane i Srba i Rusa!…

Srpski JNA tenkovi idu na Vukovar kojega su srbi razrušili a srpski narod baca cvijeće i pozdravlja svoje “junačine” koji idu rigati smrt po Vukovaru ubijajući civile, djecu starije osobe i sve što im se nađe na putu. Granatirati bolnicu u kojoj su ranjenici i hrvatski i srpski, to njih nije briga, a sve pod izgovorom da idu osloboditi “srpski Vukovar”, jednako sa istom propagandom i ruski narod pozdravlja rusku vojsku koja ide sijati smrt i rušiti sve pred sobom od bolnica, dječjih vrtića do civilnih zgrada po Ukrajini, također pod izgovorom da idu oslobađati Ruski narod u Ukrajini…

 

H.H.


Podijeli