(VIDEO) Pogledajte kroz kakve sparinge Oliveira prolazi u pripremama za borbu protiv Gaethjea

Brazilac će početkom svibnja po drugi put braniti titulu UFC prvaka lake kategorije...

Podijeli

fightsite

Brazilac će početkom svibnja po drugi put braniti titulu UFC prvaka lake kategorije
Charles Oliveira borac je koji je impresionirao svojim napretkom posljednjih godina. Napretkom koji ga je doveo do titule UFC prvaka lake kategorije, nečega gdje ga još nedugo prije toga nitko nije vidio. Za to je zaslužan prije svega naporan rad koji je borca poznatog kao grapplera pretvorio u kompletnog MMA majstora. A onda je taj majstor napravio veličanstvenu seriju pobjeda koje su rezultirale titulom koju je već jednom uspio i obraniti…

VIDEO-OVDJE

Idući nastup imat će 7. svibnja, a protiv sebe će imati jednog od najčvršćih boraca u MMA-u uopće, Justina Gaethjea. Da bi se borac pripremio za tako nešto, u pripremama se ne smije štedjeti, što Charles iz onoga što možemo vidjeti nikako ne namjerava. Na Instagramu je objavio nekoliko snimaka sparinga, na kojima možemo vidjeti kako se u Brazilu radi punom parom i bez suviše suzdržavanja.

Gaethje će Charlesu u Octagon donijeti pravu borbu, onakvu zbog kakvih on i je popularan borac, ali i netko koga drugi borci baš ne vole vidjeti preko puta sebe. Pobijedio ili izgubio, svatko tko se bori protiv Gaethjea iz borilišta ne izlazi onakav kakav je u njega ušao. Charles toga mora biti svjestan, no isto tako je jasno da prvaci moraju biti spremni na svakakve ispite ako na tronu žele ostati, donosi fightsite.

Ne sumnjamo da se i u dvorani Trevora Wittmana radi sličnim intenzitetom, a isto tako znamo da će onaj pravi dio priprema tek započeti negdje sredinom ožujka. Koliko god žestoki svi u dvorani bili, nadamo se samo da to neće rezultirati nekim ozljedama. Bilo bi uistinu šteta izgubiti ovu borbu, jednu od onih kojima se svakako najviše veselimo.

D.J.


Podijeli