(VIDEO) POGLEDAJTE DOLAZAK SRPSKIH “DOBROVOLJACA” U VUKOVAR…ZA SRPSTVO I ZA SRBIJU-ŽAO MI JE ŠTO NEMAM DVA ŽIVOTA DA IH POKLONIM ZA SRBIJU… NASTUPAJU PIJANKE, UBOJSTVA PLJAČKE I PAKAO VUKOVARA!

Došli su ubijati, klati, pljačkati, likvidirati po Vukovaru...

Podijeli

Srbi su bacali vijeće i pozdravljali svoje “junačine” koje su polomile zube na Vukovaru…

Srbi su se nemilice odazivali na poziv Srbije da idu braniti srpstvo u Vukovaru i Hrvatskoj.

Nikad u Novom Sadu u 3 sata ujutro nije bilo tako živo. Srpski tenkovi, kamioni puni srpskih “dobrovoljaca” svih vrsta uz razne vrste ubojitih sredstava namijenjenih Hrvatima, Vukovaru i Hrvatskoj, tog ranog jutra krenuli su iz Srbije samo sa jednim ciljem, zauzimanja hrvatskog teritorija, okupacije Vukovara likvidacije svih onih Hrvata koji im se nađu na putu. To se i dogodilo u Vukovaru koji je nakon nadljudskih napora, borbi i žestokog otpora malobrojnih hrvatskih branitelja u jednom trenutku popustio nadmoćnom srpskom neprijatelju kojem su u Vukovaru naneseni ogromni gubitci u ljudstvu i ubojitoj tehnici…

Došli su ubijati, klati, pljačkati, likvidirati po Vukovaru

Pogledajte ovaj kratki dokumentarni film o pripremama Srba , mobilizaciji i odzivu njihovih “dobrovoljaca” i u krajnjem, dolasku četnika, arkanovaca i svih drugih srpskih postrojbi u Vukovar u kojemu su njihovim dolaskom nastupila žestoka i krvoločna ubojstva, likvidacijeogledajte civila, ranjenika i hrvatskih branitelja. prokazivanja vukovarskih srba i srpkinja svih onih onih koji su ih do tog trenutka branili i hranili. Pogledajte sav jad srpske agresorske kamarile koja se sručila na razrušeni Vukovar.

Uredio M.M. Viribus unitis

Braniteljski portal


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × jedan =