(VIDEO) POGLED S ČUKE- POSLUŠAJTE UŽIVO SUDIONIKE AKCIJE MASLENICA-OVO SU JEDINE ISTINE!- SVE DRUGO SU PATVORINE!

AUTENTIČNE PRIČE HRVATSKIH RATNIKA!...

Podijeli

POGLED S ČUKE-live stream (uživo!) druženje hrvatskih branitelja putem interneta na facebooku, koji su osmislila dvojica hrvatskih branitelja, Jozo Ribičić i Željko Petko a sve u cilju širenja istine o obrambenom Domovinskom ratu svakim danom je sve bolji i bolji…Omasovljen je broj ljudi koji su se pridružili gledanju i slušanju istina koje govore direktni sudionici ratnih akcija protiv sbočetničkog i JNA agresora…

Današnja priča u “Pogledu s čuke” je zainteresirala veliki broj hrvatskih branitelja, sudionika ove velike akcije hrvatskih snaga, ali i mnoge druge koji se uključuju iz drugih država te ovaj način druženja hrvatskih branitelja poprima jednu globalnu priču, jer kako znademo, veliki je broj hrvatskih branitelja morao otići vani sa svojim obiteljima boriti se za životnu egzistenciju, dok neoliberalni ljevičari šire lažne priče, tekstove, lažirane povijesne knjige, kurikul povijesti iz Domovinskog rata, šireći neistine o tzv. “privilegiranim hrvatskim braniteljima” a sve u cilju diskreditiranja svih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata općenito- pobjedničke hrvatske vojske,kao i Domovinskog rata općenito…

Na ovom mjestu direktno se možete uvjeriti sa kakvim se sve problemima susreću hrvatski branitelji te koliko je i kojoj mjeri je zakazao sustav kod zbrinjavanju ratnih junaka koji se nisu libili ponuditi svoj život za današnju slobodnu, nezavisnu i demokratsku državu.

Bez puno pompe, reflektora, skupih studija i mazanja očiju javnosti, ovi se hrvatski branitelji druže i pomažu jedni drugima dajući obavijesti javno ukoliko je netko od hrvatskih ratnika u teškoj situaciji. U spontanim razgovorima i prisjećanjima teških ratnih dana u ovim se ljudima vidi sva veličina i dostojanstvo. Oni se ne hvale. Oni ne pričaju nešto što se nije dogodilo da bi zadivili nekoga. Oni pričaju istinu. Oni prepričavaju prave događaje iz raznih akcija u kojima su često bili izloženi pogibelji. Oni to danas prepričavaju zezajući se, običnim načinom kao što je to bilo i u vrijeme dok je grmilo. Oni se smiju, ali postaju i ozbiljni kad se prisjećaju teških trenutaka, gubljenja svojih suboraca i nebrige države za njih. Tomu se kroz prijašnje razgovore u “Pogledu s čuke” moglo svjedočiti u kojoj je mjeri ovakav način komunikacije onih koji su bili prvi kad je trebalo, zapravo potreban velikom broju hrvatskih branitelja koje zlobnici putem razno raznih medija, nazivaju “privilegiranom kastom”.

Ovdje možete čuti kroz kakav su ratni pakao prolazili ovi ratnici i koliko im je stalo da se napokon, (neki i nakon desetak godina!)  čuju i vide, prisjećajući se “Dana ponosa slave”,koji su  u zadnjih dvadesetak godina  sustavnim blaćenjem hrvatskih branitelja od strane svih dosadašnjih politika,pali na “niske grane”.Stoga je upravo  ovaj način druženja i komunikacije  vrlo brzo,u samo nekoliko nastavaka okupio respektabilan  broj  branitelja  i članova njihovih obitelji i drugih  ljudi  koji drže do naših  branitelja.

Ovakav način komunikacije mogao bi biti okidač i za našu “duboku državu” da pokuša osmisliti način komunikacije sa najugroženijim ljudima u Hrvatskoj, a posebno onima teško bolesnima od PTSP-a ili mnogih drugih bolesti i onih najtežih te natjerati institucije RH da razmisle o načinima kojima bi se timovi i doktori u svakom trenutku određenih kriza vrlo brzo mogli uključiti u razgovor sa bolenim braniteljima. On line modelom. Niz je tu stvari koje će te još vidjeti u ovom hvale vrijednom, /(slobodno ga možemo nazvati samostalnom projektu dvojice hrvatskih branitelja)koji su izazvali salvu komentara u kojima se jako dobro da pročitati u kolikoj su mjeri braniteljske udruge ispolitizirane i kako mnoge od njih ne služe nikakvoj svrsi, do sisanja novca iz proračuna te su na taj način “nesvjesno” postali produžena ruka politika koje baš i nije briga za hrvatske branitelje, već isključivo za njihove fotelje, što će mo uskoro svjedočiti u kampanji za parlamentarne izbore. Svi oni redom će se prozivati na branitelje a da prstom nisu mrdnuli za njih ni u EU Parlamentu kao ni u ostalim institucijama RH. Tomu svjediočimo i ovih zadnjih tjedan dana, kad su se na hrvatske branitelje obrušile prve perjanice hrvatske politike.Upravo zbog toga ovaj je projekt dobrodošao i nadajmo se da će se proširiti na cijelu Hrvatsku.

U ovom dijelu priče sudionika možete čuti autentična svjedočenja samih sudionika Akcije Maslenica. O ranjavanju skoro svih sudionika u današnjoj priči. Možete čuti i to , kako je legendarni Andrija Matijaš Pauk letio od eksplodirane mine desetak metara, ustao se i nastavio dalje. Kako je hrvatski branitelj bio teže ranjen i nije htio u bolnicu sve do noći , ne štedeći sebe i svoj život.

Poslušajte priče iz prve ruke, zašto se ne daje novac(HAVC-Ministarstvo hrvatskih branitelja) Ministarstvo kulture… za autentične priče iz Domovinskog rata i za filmove kojih do sad nije snimljeno više od jedan ili dva koji ne govore ovakve priče niti su na autentičan način cijelom hrvatskom narodu i stranim državljanima približili istine o tom što se to dogodilo u Hrvatskoj. Tko je tu agresor a tko žrtva.I tako redom…

Preporuka svima je da pogledate ovo odlično osmišljeno druženje hrvatskih branitelja, koje bi vrlo lako moglo poprimiti i neku drugu još jaču formu. Ali o tom potom.Nadajmo se da hoće.

Svi se možete uključiti u on line druženje na ovom linku-OVDJE

POGLEDAJTE ISTINU SVJEDOKA VREMENA

M.M. Viribus Unitis / Braniteljski portal


Podijeli