VIDEO: Pitaju me kojega sam soja, ja sam Hrvat, Hrvatska je moja! Ramci “Bećarcem” zahvaljuju svim hrvatskim braniteljima!

Ovim bećarcem htjeli smo izreći zahvalnost svim hrvatskim braniteljima za darovanu slobodu i za svu žrtvu koju su u Domovinskome ratu podnijeli za naš hrvatski narod...

Podijeli

Pitaju me kojega si soja, ja sam Hrvat Hrvatska je moja!

Proteklih dana objavljeni su spot i pjesma „Bećarac“ a koji su posvećeni hrvatskim braniteljima. Iza ovoga glazbenog projekta stoje naši Ramci pod nazivom „RamEro“. Zapravo, riječ je o glazbenicima koji djeluju pri Etno skupini Čuvarice

Ovim bećarcem htjeli smo izreći zahvalnost svim hrvatskim braniteljima za darovanu slobodu i za svu žrtvu koju su u Domovinskome ratu podnijeli za naš hrvatski narod.

screenshot

Odlučilo sam se da to bude upravo kroz taj tradicijski napjev. Glazbom se bavim od rane mladosti i često sam sa svojim roditeljima posjećivao različite kulturne smotre i bećarac me nekako oduvijek privlačio, kazao je za Tomislavcity David Glibo.

Uz Davida, vokali u ovoj pjesmi su Milenko Glibo (koji se pojavljuje i u spotu) te Ivan Vlajčić. Autor stihova je Žarko Madžar.

Vrlo lijep i emotivan spot snimili su Mario Beljo i Robert Tomić, a snimljen je u Uzdolu.

-Hrvati u BiH ponovno ogorčeni: Ukinuta presuda za pokolj civila u Uzdolu…

– Reakcije na ovaj uradak su pozitivne. Prije dva dana objavljen je na Youtube kanalu i već ima oko šest tisuća pregleda, dodaje David.


Podijeli