VIDEO: Pisali smo ministru Medvedu i Nevenki Benić-nitko ništa! Branitelj koji je dva puta ranjen i nema pola glave skuplja boce i željezo da bi preživio…To je tragedija!

OVO JE STRAŠNO...Što sam ja...Samo jedan jebeni PTSP-ovac....Prestrašno je i ovo, da branitelju koji ima 1700 dana borbenog sektora na komisiji kažu da nema dovoljan broj dana za mirovimu...

Podijeli

Video svjedočenja i obraćanja tajnika Uhblptsp Solin  Baričevića na tribini o novom zakonu o braniteljima u Sinju iznio je niz argumenata koji su poražavajući i užasavajući.

Pisali smo Medvedu i Nevenki Benić, ali s odbijenicom. Što sam ja , samo jedan jebeni PTSP-ovac? Nitko neće da mrdne. Branitelj koji je dva puta ranjen i nema pola glave skuplja boce i željezo da bi preživio, tragedija.

Gospođa Benić je bila nedavno u Lori, šta je to ona promijenila, neće da nas primi u ministarstvo, govori rezignirano predstavnik UHBL-PTSP-Solin Željko Baričević.

U razgovoru za Braniteljski portal Tajnik UHBL-PTSP-Solin Baričević, ogorčeno je ustvrdio da PSP Centri u Splitu nemaju nikakvu aktivnost i nisu na raspolaganju hrvatskim braniteljima liječenim od PTSP-a. Imam člana koji pune 4 godine nije izišao vani iz kuće, nitko mu se nije obratio. Da nije ovo nas iz Udruge mogao bi tako i umrijeti po radu ministra Medveda i Nevenke Benić, kao i PSP centra koji ništa ne radi.

Prestrašno je i ovo, da branitelju koji ima 1700 dana borbenog sektora na komisiji kažu da nema dovoljan broj dana za mirovimu. Čovjek je od tada skoro poludio ne vjerujući da naše institucije mogu biti tako okrutne prema onima koji su istinski branili Hrvatsku i to sve na prvoj crti bojišnice, kaže Baričević. Napominjem da isti ima dvoje djece i suprugu koja ima primanje od 2500 kn. To je strašno. Što će ovih nekoliko žena koje rade za ministarstvo kad ne mogu ništa. One nemaju pojma da su upale u kašetu brokava. Jednostavno nam ne mogu pomoći u ničemu. U ministarstvu nas neće primiti ma koliko se mi trudili. Prestrašna je ovo priča, kaže Barićević i nastavlja. Mi iz udruge moramo intervenirati iako za to nismo ovlašteni dok se ogroman novac izdvaja za PSP centre koji ne funkcioniraju. Ima takvih primjera da mi se plače, a i sam sam jedan od njih, govori ogorčeni branitelj i tajnik UHBL-PTSP-Solin Željko Baričević. 

Trudimo se koliko možemo, ali za što su oni u ministarstvu onoliki pozapošljavani i primaju dobre plaće za to, pita se Baričević. Jednostavno smo nemoćni -kad ministarstvo ne želi sa nama surađivati i ne pridaje nam važnost te odbija sve naše dopise da nas primi, ogorčeno govori Baričević za Braniteljski portal.

POGLEDAJTE VIDEO

M.M. Braniteljski portal


Podijeli

Comments are closed.