VIDEO Ovo treba čuti: Predsjednik Milanović žestoko opleo po Plenkoviću, Jandrokoviću, Pupovcu i ostalima…

"Predsjednik Sabora, gospodin Jandroković je lažov. Koja je sljedeća gadarija koju ćete napravite, gospodine predsjedniče Hrvatskog sabora?", pitao je žestoko Milanović...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Zoran Milanović-Foto-screenshot

Predsjednik RH Zoran Milanović u petak je u posjeti Rijeci. Sudjelovao je na svečanosti otvorenja riječke Dječje kuće u bivšem industrijskom kompleksu Rikad Benčić…

Nakon obilaska riječke Dječje kuće, Milanović je na presici gorljivo branio Zlatu Đurđević.

Kaže kako mu se svidjelo što prostor Dječje kuće nije pretvoren u trgovački centar.

“Takve Zagrebu fale. Ima više novaca, ali nije dobro gospodarenje”, rekao je Milanović.

O Plenkovićevoj izjavi o Zlati Đurđević kaže: “Da, čuo sam. Moj Ured je predložio. Nije protuustavno, štogod govorio Šeks i njegovi kumovi”, rekao je Milanović.

Moj Ured je sastavio dopis DSV-u pa su oni odlučili raspisati javni poziv i to su i napravili. Te sekunde je krenula divljačka difamacija Đurđević. Od tog trenutka kreće pljuvanje i provlačenje po blatu Zlate Đurđević”, istaknuo je Milanović.

“Svatko od tih likova ima jednu karakteristiku, prvi, Plenković je ružan. Ne mislim fizički. Ovo je takva seljačka i divljačka uvrede jedne žene koja nije napravila ništa”, rekao je Milanović.

“Gdje su Sanje Sarnavke i žene SDP-a u ovom trenutku?”, pitao se Milanović i navodi da je drugi lik – onaj prljavi – Pupovac.

“Zadnji je koji smije govoriti da je ona padobranka. Što je učinila protivno zakonu?”, dodao je Milanović.

“Gospođa Đurđević, ako ne odustane, a neće, a sve rade da odustane i zato je vrijeđaju. Sarnavka, gdje smo? Nitko se na to nije osvrnuo. To nije narikača, to je seljačka uvreda, to je srozavanje dostojanstva jedne ustanove”, naveo je Milanović.

“Mi ne tumačimo Bibliju, govorimo o aktima koje su pisali živi, zdravi i aktivni ljudi”, rekao je Milanović.

“Gospođa Đurđević je rekla da će se javiti na javni poziv, ukoliko ga bude. Čak i tu Plenković laže. Ona se usudila prihvatiti kad sam je kandidirao, nije pitala HDZ”, rekao je Milanović.

“Treći, zao, je gospodin kojega Hrvatska zove Njonjo. On je danas rekao da je protiv Đurđević. Taj trenutak smo čekali, da netko od njih kaže kako je protiv nje”, rekao je Milanović.

“Predsjednik Sabora, gospodin Jandroković je lažov. Koja je sljedeća gadarija koju ćete napravite, gospodine predsjedniče Hrvatskog sabora?”, pitao je žestoko Milanović.

“Osoba je pristala biti kandidat jedinog Ustavom ovlaštenog predlagatelja. Rekao sam joj – kako hoćete. Ako ne izaberemo predsjednika ili predsjednicu Vrhovnog suda, nemamo niti predsjednika Državnog izbornog povjerenstva. Oni su to prepoznali i skinuli teret sa sebe”, kazao je Milanović.

“Oni su passe, izvrijeđali su je i počeli su je difamirati. Što ćemo sad? Ona je moj kandidat. Ta osoba, bude li živa i zdrava i odupre li se ovoj divljačkoj hajci – ona će doći u Sabor i tamo će joj ti tipovi morati objašnjavati zašto nije dobra. To ćemo gledati”, rekao je Milanović.

“Premijer pokazuje jednu sociopatsku crtu zlostavljanja mase diplomata koji mjesecima ne znaju kad će i u kojem trenutku ići na službu. Njihova djeca ne znaju kad će ići u školi, njihovi roditelji ne znaju, zato što hoće da HDZ odlučuje o kandidatima. A to neće ići”, poručio je premijeru Milanović.

T.H.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =