(VIDEO) ODUŠEVILI SMO I AMERIKANCE Navijački delirij Hrvata postao veliki hit u SAD-u!…

Gledanija od Hrvatskih navijača je jedino Oprah Winfrey...

Gledanija od Hrvatskih navijača je jedino Oprah Winfrey...Slavljenje pobjede Hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu...
Podijeli

Koliko je Hrvatska nogometna reprezentacija postala hit u cijelom svijetu i ujedinila hrvate i navijače diljem cijelog svijeta, pokazatelj je velikog broja organiziranih gledanja nogometnih tekmi naše reprezentacije koja na SP u rusiji melje sve pred sobom.

Svi Hrvati su se ujedinili i dišu jednim plućima za svoju nogometnu reprezentaciju, za svoju Domovinu. Nebrojena su objavljena videa velikog slavlja iz svih gradova u hrvatskoj ali i iz cjelog svijeta. A jedan je postao pravi viralni hit i to u dalekoj Americi.

Snimka slavlja hrvatskih navijača sa središnjeg zagrebačkog trga na društvenim mrežama, ali i portalu, objavio je američki Fox Soccer i pobrao simpatije i ogromnu pažnju publike.

Samo na Facebooku snimka je u par sati pregledana 370 tisuća puta. Podijeljena je više od 3100 puta, dok je istu lajkalo više od 15 tisuća ljudi.

Gledanija od Hrvatskih navijača je jedino Oprah Winfrey.

Pogledajte i snimku iz Zagreba snimljenu iz zraka. 

Spomenimo i to, kako je na Trgu bana Josipa Jelačića bilo preko10 tisuća navijača. Slavlje naše pobjede nad dancima bilo je ludo i nezaboravno, i još traje

D.J.

 


Podijeli

Comments are closed.