VIDEO! “NIŠTA NIJE SLUČAJNO”Talijanski provokatori objesili zastavu Italije na Trsatsku gradinu u Rijeci…”Predstavljamo vam Italiju, da vas podsjetimo da je ovdje ITALIJA”…

Na početku snimke vide se dva muškarca u odijelima kako sjede na vrhu Trsatske gradine, te iz ruksaka polako izvlače talijansku zastavu...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Tri muškarca, koja nisu imala hrabrosti pokazati pravo lice, popela su se na Trsatsku gradinu u Rijeci i objesili zastavu Italije, te naveli – “Ako je Rijeka Hrvatska, onda je Krist umro od hladnoće”…

Tri su Talijana ranije ovog tjedna u Rijeci na Trsatsku gradinu objesili talijansku zastavu, a sve u svrhu – provokacije, donosi cronika.hr .

Cijeli su svoj pothvat snimili, no nisu imali hrabrosti pokazati svoje pravo lice, već su ga pikselizirali, čime su ipak izgubili taj status ‘junačina’ koje očigledno toliko priželjkuju.

Na početku snimke vide se dva muškarca u odijelima kako sjede na vrhu Trsatske gradine, te iz ruksaka polako izvlače talijansku zastavu.

Prilikom toga govore kako “predstavljaju Italiju”, što im i nije najbolje ispalo, budući da su u očima svakog, maltene normalnog, čovjeka najobičnije kukavice koje se skrivaju iza piksela.

Nakon toga se okreću iza sebe, te tu istu zastavu vješaju, kako navode “prema cesti, da svi vide da je Rijeka Italija”.

-Lili Benčik: Čemu čuđenje riječima Antonia Tajani? To je retorika i konstanta talijanske politike koja svake godine eskalira na Dan sjećanja.Talijani stvarno tako misle…

Talijanski desničari ove godine posebno svojataju Hrvatsku

Ovo je treći incident vezan za Talijane i Hrvatsku, točnije, za talijansko svojatanje hrvatskog priobalja, nakon što je prvo predsjednik Europskog parlamenta Antonio Tajani na komemoraciji Dana sjećanja na žrtve fojbi u Bazovici, u veljači ove godine izjavio: “Živio Trst, živjela talijanska Istra, živjela talijanska Dalmacija, živjeli esuli, živjele vrijednosti naše domovine“.

Zatim je zastupnik Berlusconijeve stranke na Facebook stavio sliku Italije s pripojenom Dalmacijom i Istrom.

Prijevod sa Talijanskog za one koji ne poznaju ovaj jezik:

Očito je da su prilično nervozni!

Evo što govore

-Danas smo u Rijeci, sa jednom lijepom predstavom,
-Predstavljamo vam Italiju, da vas podsjetimo da je ovdje ITALIJA,
-Ako netko naiđe ja kontroliram vrata, sačekaj trenutak,
-Uspjeli smo dečki, misija je uspjela, govore ovi idioti ma tko da su.
Sad je red na istražnim organima Hrvatske i institucijama koje su zadužene da se otkrije direktan napad na hrvatsku suverenost.

 

Snimku, do koje je došao Total Croatia News, možete pogledati ispod:

POGLEDAJTE VIDEO

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

pet + 3 =