(VIDEO) NIKOLA KAJKIĆ -“Agenti BIA-e su mi zaprijetili: ‘Ako ponovo dođeš u Srbiju, nećeš se živ vratiti!’ Ozbiljnu prijetnju uputili su i gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi!”

‘Ako ponovo dođeš u Srbiju, nećeš se živ vratiti!’ ...

Kajkić je tijekom razgovora iznio cijeli niz šokantnih podataka, između ostaloga i da srpska tajna služba zna sve o istragama koje se za ratne zločine vode u Hrvatskoj!-foto-screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

“Agenti BIA-e su mi zaprijetili: ‘Ako ponovo dođeš u Srbiju, nećeš se živ vratiti!’ Ozbiljnu prijetnju uputili su i gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi!”

Tvoji su te se odrekli, rekao mi je jedan od agenata, a drugi me je udario! Psovali su mi ‘ustašku majku’, a najviše ih je zanimalo odakle mi dosjei naših logoraša iz Sremske Mitrovice – ispričao je u Bujici na Z1 Nikola Kajkić, predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH i suspendirani šef specijalnog istražiteljskog tima za Ovčaru.

Osjećam se kao da me Božinović izručio Srbima, moje uhićenje nije bilo poniženje samo mene osobno, već i cijele naše države, u čijem sam sigurnosnom sustavu radio cijelog života – bio je iskren Kajkić.

MUP se svojim priopćenjem nakon Kajkićeva uhićenja na Bajakovu u četvrtak 08. studenog, praktički ogradio od svog čovjeka, a izostala je i reakcija Ministarstva vanjskih poslova – navedeno je u emisiji, uz napomenu kako bi ozbiljne države poput Rusije ili Izraela u znak prosvjeda već protjerale agente Velike Britanije ili Irana da su tako nešto učinili njihovim ljudima…

Kajkić je tijekom razgovora iznio cijeli niz šokantnih podataka, između ostaloga i da srpska tajna služba zna sve o istragama koje se za ratne zločine vode u Hrvatskoj!

U Bujici su objavljene fotografije automobila koji je prije odlaska u Beograd pratio Nikolu Kajkića i Zoricu Gregurić, predsjednicu Udruge zagrebačkih dragovoljaca branitelja Vukovara, koja je također privedena na Bajakovu, nakon sastanka s Natašom Kandić i Florence Hartmann.

G.S.


NIKOLA KAJKIĆ ZA BRANITELJSKI PORTAL: ZAUSTAVILI su nas na granici Bajakovo-psovali su mi majku ustašku i vrijeđali Hrvatsku…


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

3 KOMENTARI

 1. Žaj mi je Nikole Kajkića jer čovik poduzima sve da se sazna istina šta je dužnost jedne države ! Moga je nestat , a sve mu je namišteno iz Hrvatske !
  Puno se toga propustilo šta nije smilo zato i imamo ovake probleme sada . Sramota velika za vlast i institucije koje su odavno trebali radit i procesuirat zločine i ratne zločince u RH i BiH . To je veliko poniženje za one koji su bili patnici , za ne stale , za poginule i za sve one koji su stvarali ovu državu ! Da sutra ne da Bog se ponovi najgore ko bi van je branija kad ne znate očistit isprid svojih vrata ?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedanaest − 2 =