(VIDEO) NAKON OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE GOTOVINI I MARKAČU CIJELA JE HRVATSKA GORILA!NAPOKON SLOBODA!

Neka dragi Bog poživi naše generale i sve hrvatske branitelje i domoljube koji su taj dan pustili suzu slobode Hrvatske!...

Podijeli

Na današnji dan 2012. godine  Trg Josipa bana Jelačića je eruptirao, kao i svi trgovi u Hrvatskoj. Na njega su, oslobođeni svih optužbi u o UZUP -u u međunarodnom i ispolitiziranom sudu u Haagu, stigli zapovjednici pobjedničke hrvatske vojske nad srbočetničkim agresorom Mladen Markač i Ante Gotovina!…

ČITANJE OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE GENERALIMA GOTOVINI I MARKAČU

Cijela je Hrvatska bila na nogama. Svi normalni i svjesni Hrvati su plakali i nisu krili oduševljenje oslobađajućom presudom naših generala, koji su prvostupanjskom presudom bili nepravedno osuđeni 24. godine. Mnogi koji ni danas ne mogu Hrvatsku prihvatiti kao samostalnu, nezavisnu i demokratsku državu nisu krili svoje nezadovoljstvo.

Ali, oni su “nebitni”, važan je normalan hrvatski narod, hrvatski branitelji i svi drugi domoljubi koji je na veličanstven način dočekali svoje zapovjednike na Trgu Josipa Bana Jelačića.

Jedan je dnevni tisak  sa već unaprijed pripremljenim dnevnim tiskom sa naslovom “danas kad Gotovina i Markač budu osuđeni” itd . povukao i nije pustio u prodaju taj gnusni tekst i novine sa osuđujućim naslovom koji je već unaprijed osudio naše generale a napisala ga je novinarka S.P.

Unatoč pustim željama svih onih koji su non stop opstruirali naše branitelje i zapovjednike, kao i obrambeni domovinski rat, tada su shvatili, nakon oslobađajuće presude i proglašavanjem velikosrpske agresije na Hrvatsku od strane Haaga , kao i to da je obrambeni Domovinski rat i VRA  Oluja bila čista vojna akcija hrvatskih snaga.

Tog veličanstvenog dana Hrvatska se ujedinila kao i 1991 godine.

O ovom veličanstvenom za Hrvatsku i Hrvate događaju, mogli bi pisati desetke tekstova, ali je i ovo sasvim dovoljno.

Braniteljski je portal zajedno sa HSK bio uvijek u kontaktima i nije se skrivao kao što su to radili mnogi, jer su odjednom teme o Gotovini i Markaču postale “opasna tema” u što smo se nekoliko puta i uvjerili, ali je sve to na kraju vrijedilo i žrtve i truda.

Neka dragi Bog poživi naše generale i sve hrvatske branitelje i domoljube koji su taj dan pustili suzu slobode Hrvatske!

Zagreb je gorio, kao i cijela Hrvatska! Ljudi su plakali od sreće, svjesni da smo napokon, zahvaljujući oslobađajućoj presudi obranili i sve hrvatske branitelje i svoju Hrvatsku kao slobodnu i čistu na krvi stečenu državu…

Zagreb je gorio-preko sto tisuća hrvatskih domoljuba je dočekalo svoje zapovjednike , napokon slobodne.
Svi trgovi u hrvatskoj i svaki kutak naše države i šire po cijelom svijetu gdje se nalaze hrvati je gorio. Veselju nije bilo kraja

M.M. / Braniteljski portal


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here