SVI NA TRG! VIDEO: NA TRGU BANA JELAČIĆA SU TISUĆE NAVIJAČA, HRVATSKO ZAJEDNIŠTVO NA VRHUNCU, Zrakoplov s Vatrenima polako stiže, Hrvati nikad jedinstveniji…

HRVATI NIKAD JEDINSTVENIJI...VATRENI UČVRSTILI ZAJEDNIŠTVO HRVATA...

Podijeli

– Trg bana Josipa Jelačića spreman je za svečani doček Hrvatske nogometne reprezentacije, a Vatrene se na Trgu očekuje oko 16 sati… Preko 100 000 ljudi očekuje se na dočeku naših heroja. Bit će to najveći i najsvečaniji doček u povijesti Hrvatske.

– Doček će uživo pratiti 250 najuglednijih televizijskih postaja iz cijelog svijeta, sve će pokrivati 60-ak kamera sa središnjeg zagrebačkog trga, dok će hrvatsku reprezentaciju u zračnoj luci dočekati još 30 kamera.

Iz cijelog svijeta, novinarske akreditacije za ovaj doček zatražilo je njih 400.

– Navijači su Trg napunili već par sati prije očekivanog dolaska Hrvatske repke.

Cijele obitelji, branitelji, vrhunski športaši, Hrvatice i Hrvati iz cijele zemlje i svijeta danas su na dočeku naših zlatnih viceprvaka na SP u Rusiji.

PUTOKAZI

– Trasa kretanja autobusa sa Vatrenima bit će zatvorena za sav promet

UŽIVO:

NOVO Brojni građani, u bijelo-crvenim majicama, sa hrvatskim trobojnicama, slijevaju se u središte Zagreba, na Trg bana Jelačića, kako bi dočekali srebrne hrvatske reprezentativce koji bi tamo trebali stići navijačkim autobusom u ranim poslijepodnevnim satima.

Hrvatska mladost, ali i oni stariji, u navijačkim dresovima ispunili su gradske ulice, napunili gradske autobuse i tramvaje, koji u ponedjeljak voze besplatno. Svima njima cilj je Trg bana Jelačića na kojem su od jutra najvjerniji navijači i koji je oko podneva već bio pun. Procjene su da će na Trgu u ponedjeljak biti oko sto tisuća navijača.

Uz Zagrepčane, hrvatsku nogometnu reprezentaciju, dočekuju i navijači iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva koji su u Zagreb došli gledati nedjeljeno finale između Hrvatske i Francuske iz kojeg je Francuska, ipak, izašla kao pobjednica, iako je Hrvatska igrala, možda, i svoju najbolju utakmicu u Rusije.

Unatoč tom šo su pokradeni u finalu i porazu, Hrvati su jednoglasni: Vatreni su naši prvaci!

Ovakvo zajedništvo prožeto domoljubljem Hrvata ne pamti se odavno, kaže Dubravko Šimenc. Mogu ovo usporediti jedino sa Olujom1995, rekao je.

D.J.


Podijeli

Comments are closed.