Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

– Trg bana Josipa Jelačića spreman je za svečani doček Hrvatske nogometne reprezentacije, a Vatrene se na Trgu očekuje oko 16 sati… Preko 100 000 ljudi očekuje se na dočeku naših heroja. Bit će to najveći i najsvečaniji doček u povijesti Hrvatske.

– Doček će uživo pratiti 250 najuglednijih televizijskih postaja iz cijelog svijeta, sve će pokrivati 60-ak kamera sa središnjeg zagrebačkog trga, dok će hrvatsku reprezentaciju u zračnoj luci dočekati još 30 kamera.

Iz cijelog svijeta, novinarske akreditacije za ovaj doček zatražilo je njih 400.

– Navijači su Trg napunili već par sati prije očekivanog dolaska Hrvatske repke.

Cijele obitelji, branitelji, vrhunski športaši, Hrvatice i Hrvati iz cijele zemlje i svijeta danas su na dočeku naših zlatnih viceprvaka na SP u Rusiji.

PUTOKAZI

– Trasa kretanja autobusa sa Vatrenima bit će zatvorena za sav promet

UŽIVO:

NOVO Brojni građani, u bijelo-crvenim majicama, sa hrvatskim trobojnicama, slijevaju se u središte Zagreba, na Trg bana Jelačića, kako bi dočekali srebrne hrvatske reprezentativce koji bi tamo trebali stići navijačkim autobusom u ranim poslijepodnevnim satima.

Hrvatska mladost, ali i oni stariji, u navijačkim dresovima ispunili su gradske ulice, napunili gradske autobuse i tramvaje, koji u ponedjeljak voze besplatno. Svima njima cilj je Trg bana Jelačića na kojem su od jutra najvjerniji navijači i koji je oko podneva već bio pun. Procjene su da će na Trgu u ponedjeljak biti oko sto tisuća navijača.

Uz Zagrepčane, hrvatsku nogometnu reprezentaciju, dočekuju i navijači iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva koji su u Zagreb došli gledati nedjeljeno finale između Hrvatske i Francuske iz kojeg je Francuska, ipak, izašla kao pobjednica, iako je Hrvatska igrala, možda, i svoju najbolju utakmicu u Rusije.

Unatoč tom šo su pokradeni u finalu i porazu, Hrvati su jednoglasni: Vatreni su naši prvaci!

Ovakvo zajedništvo prožeto domoljubljem Hrvata ne pamti se odavno, kaže Dubravko Šimenc. Mogu ovo usporediti jedino sa Olujom1995, rekao je.

D.J.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

3 KOMENTARI

 1. Izdajnici hr.roda i domovine vidite li koliko nas ima,mozete li zamisliti koliko ce nas biti kada vas budemo suocavali sa vasom izdajnickom,lopovskom prosloscu ???
  Kada vas budemo
  L. U. S. T. R. I. R. A. L. I

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + jedan =