Podijeli

Kad je Hrvoje Zekanović podastro Miloradu Pupovcu činjenicu, zbog čega se smanjio broj srba u Hrvatskoj, ovaj je ušutio ko cuko, kad gazda oštro drekne na njega. Činjenicu koja je jedina istinita podastro mu je Zekanovič u samo jednoj rečenici. Pupovac dalje nije ni zucnuo.

Međutim Pupovac u manirima čovjeka koji si umišlja da su svi oko njega dužni sa zanimanjem slušati njegovo kmečanje, plačljive propovijedi i dobro tempirane i smišljene laži i nakon ovoga nastavlja dalje na isti način. Očito je da taj čovjek ima debelo zaleđe u nekim čudnim krugovima u Hrvatskoj pa si daje za pravo, unatoč osudama udruga srba u Hvatskoj da je pronevjerio ogroman novac koji ničim nije opravdao, dijeliti nekakve “moralne” lekcije naivnima, koji zbog nekoliko ruku Pupovčevih sljedbenika nemaju petlju istom spočitati, ne samo kriminal o kojem smo često slušali na Tv i čitali po medijima već i prešućivanje prozivanja RH u kojoj je Pupovac saborski zastupnik, od strane njegovog vožda Vučića koji je Hrvatsku usporedio sa Hitlerovom fašističkom i nacističkom Njemačkom.

Da bi stvar bila još gora Vučić je na tiskovnoj konferenciji, komentirajući “negativna reagiranja” hrvatskih dužnosnika i medija na njegov govor u povodu obljetnice “Oluje” rekao kako bi to opet ponovio. Naravno uz Pupovčevo prešutno odobravanje. Međutim Pupovac je vidio da je vrag odnio šalu pa je nakon nekoliko dana, osluškujući i čekajući što će mu SANU,SPC i ostala ekipa došapnuti i napisati,uputio nekakvu reakciju u kojoj doslovce nema trunke kajanja zbog grozne i osuđujuće izjave Vučića.I on kao takav sjedi kao zastupnik u najvišem Hrvatskom Domu. U Hrvatskom Saboru!

Pupovac ima sreću što ne živi u Izraelu.

Naime, da je neki njihov istaknutiji državljanin sudjelovao na nekom fašističkom derneku, kao što je bio ovaj u Beogradu, i još k tome na najveći Hrvatski državni blagdan, taj se nikad više ne bio vratio u Izrael.

Pogledajte video

Bilo bi dobro pročitati ovaj komentar dr Ružice Čavar iz 2016 godine , kad je Pupovac radio ista salta mortala kao majmuni babuni iz simpa filma “Ta divna stvorenja”.http://novipogledi.hr/politika/skandalozna-izjava-milorada-pupovca-proslavi-oluje/

Ružica Ćavar

Pretci tih Pupavčevih srba došli su u hrvatske zemlje zapadno od Drine kao Vlasi grčko istočne vjere iz Beogradskog pašaluka u drugoj polovici petnaestog stoljeća , služeći Turcima osvajačima. Zbog osmanliskog okupatorskog zuluma hrvatsko katoličko pučanstvo je bježalo u slobodne zemlje Austrije, Mađarske, Italije, Rumunjske. Tako su nastali gradišćanski Hrvati, molisavski Hrvati i drugi. Na upražnjena ognjišta izbjeglih Hrvata Turci su naselili te Vlahe koji su govorili svojim vlaškim jezikom i postupno naućili hrvatski jezik i pismo latinicu. Oni nikad nisu govorili ekavicom niti pisali ćirilicom. Srpska pravoslavna Crkva je stalno rovarila među njima potkupljujući njihove prvake i šireći laži i mržnju prema susjedima Hrvatima, ućeći ih da su oni Srbi zato što su grčko istočne vjere. U tome su najviše uspjeli od 1918. na dalje. Do toga vremena mnogi su se od njih osjećali Hrvatima i davali veliki doprinos svojoj Domovini Hrvatskoj. Ima takvih i u današnje vrijeme, prema posljednjem popisu pučanstva čak šesnaest tisuća onih koji su se upisali kao Hrvati pravoslavne vjere. Naravno ima dobar broj i onih koji se osjećaju Srbima, ali koji vole svoju građansku Domovinu Hrvatsku i koji su je branili od velikosrpske agresije iz Beograda i Srbije. Na žalost većina ih je zatrovana mržnjom na svoju i našu nesreću. No sve ovo ja pišem kako bi dokazala da nema nikakva moralnog temelja ni najmanjeg opravdanog razloga da Srbija svojata išta zapadno od Drine temeljem toga što su se svojevremeno u ove krajeve naselili Vlasi koji su nekada živjeli kao starosjeditelji na području Srbije i to potlaćeni od Srba tako da su i Turke osvajače dočekali kao oslobotelje. Znači kao što bi bilo monstruozno da mi Hrvati svojatamo djelove Austrije i Mađarske ili Italije i Rumunjske gdje žive potomci onih koje su te zemlje primile kada su bili u nevolji. Tako neš osim zahvalnosti nikome od nas Hrvata ni u ludilu ne pada ni na kraj pameti. Ali eto to je opsesija u odnosu na Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu duhovnim i političkičkim vođama Srba u Srbiji kao i njihovim petokolonašima u Hrvatskoj poput zloduha Milorada Pupovca i njemu sličnih.
Zapravo nikako nam ne daju mira i dovezali nas se što narod kaže kao sotona krštene duše. Nikako se opametit ni nakon Oluje. Jedino mi se čini da ćemo ih morati poljevati blagoslovljenom vodom, te postiti i moliti se, jer se njih skupa sa partrijarhom Irinejem, dovezala neka vrlo opasna sotonska vrsta!

G.S.


Vezane vijesti;

-RATNI PROGRAM SRBIJE: MILORAD DODIK – HRVATI, ODUVAĆE I VAS OLUJA KAD TAD…˙(VIDEO)…


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan + 7 =