VIDEO Na današnji dan 1995. godine Zagreb je dočekao svoje heroje, pripadnike Specijalne jedinice policije “Alfa”, na Trgu bana Jelačića!

Već danas , nakon samo dvadesetak godina, svjedočimo o tom koliko je taj hrvatski ratnik marginaliziran, i svrstan u marginalne skupine , čak i od strane onih koji se busaju u prsa "junačka i domoljubna"...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Na današnji dan 1995. godine Zagreb je dočekao svoje heroje, pripadnike Specijalne jedinice policije “Alfa”, na Trgu bana Jelačića!…

Pobjednici, sve redom mladi hrvatski ratnici, stigli su u Zagreb nakon bezbroj uspješno odrađenih ratnih zadaća i u najtežim uvjetima, protiv srpskog agresora koji je od samog početka svoje agresije na Hrvatsku bio brojniji i naoružaniji, ali upravo zahvaljujući jedinstvu hrvatskih ratnika i moralu, kakav je imala hrvatska vojska i ovi mladići, junaci obrambenog domovinskog rata pripadnici Specijalne jedinice policije “Alfa”, srpski agresor je potučen do nogu.

Srbi četnici i JNA dobro su upamtili pripadnike Specijalne jedinice policije “Alfa”

Kad su se pobjednici,hrvatski ratnici vraćali u Zagreb, na ulicama su ih dočekali svi građani Zagreba, njihove, obitelji, djevojke, majke, braća, sestre i svi su bili ushićeni i sretni.Pogledajte samo ta ozarena lica pobjednika koji danas u prosjeku umiru niti sa navršenih 51 godinom. Za sve su to krive sve dosadašnje politike koje su u samom startu, već od 1994 godine poradili na tom da se ovo jedinstvo i zajedništvo svih hrvatskih branitelja  razbije.

Već danas , nakon samo dvadesetak godina, svjedočimo o tom koliko je taj hrvatski ratnik marginaliziran, i svrstan u marginalne skupine , čak i od strane onih koji se busaju u prsa “junačka i domoljubna”.

Samo prije četiri (4) dana 5 .kolovoza u Kninu smo se svi mogli uvjeriti u to, koliko se zapravo drži do svih hrvatskih branitelja, kad politikanti i oni koji nisu u životu ponijeli ništa teže od žlice, svojim grlatim govorancijama, zapravo grade i krče sebi puteve za neke nove mandate, a sve to na grbači onih koji su na proslavi Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana SVIH hrvatskih branitelja (ne samo nekih političkih poslušnika) trebali imati dostojanstvenu proslavu hrvatske pobjede nad srpskim , četničkim i jugofašističkim jna agresorima.

DOMOVINO!… EVO TI ISTINE O HRVATSKIM RATNICIMA-TVOJIM STVORITELJIMA!…Domovino, gdje su ti HEROJI?…

Nitko se na proslavi tog za Hrvatsku najvažnijeg dana, nije sjetio da ovakvi mladi heroji ,kao ovi što ih gledate u videu, umiru sa tek napunjenih 50-ak godina, da su mnogi dignuli ruku na sebe, da mnogi od njih kopaju po kontejnerima, da neki još nemaju riješene statuse, da nisu svi stambeno zbrinuti, da nitko od ovakvih , pravih fajtera- nije imao tu čast dobiti tu “famoznu VIP ulaznicu” za popeti se na kninsku tvrđavu na kojoj su sad mjesta i to na besraman način zauzeli politički poslušni “branitelji” i političari koji nisu primirisali barut ni prošli ratne muke kroz koje su prolazili ovi mladi junaci obrambenog domovinakog rata. Zar tim besramnicima i manipulatorima nije dosta njihovih prozirnih recitacija i natjecanja tko će se rječitije dodvoriti ovim junacima, samo kako ne bi ispali iz svojih već dobro ugrijanih fotelja? No, branitelji nisu naivni, oni pamte, jako dobro pamte i još uvijek dostojanstveno šute.

M.M.Viribus unitis


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri − dva =