Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

“Provjerom broja za sva tri zahtjeva jednoglasno je utvrđeno da ni za jedan zahtjev nije prikupljen dovoljan broj potpisa”. – iznio je ministar Kuščević na sjednici Vlade…

“Za inicijativu Narod odlučuje o čl. 72 Ustava, pregledano je 412 325 potpisa, od toga je ispravno 371 450, a neispravno 40 875.
Za inicijativu Narod odlučuje o čl. 72a Ustava pregledano je 407 835 potpisa. Od toga je ispravno 367 169, a neispravno 40 666 potpisa.” – naveo je ministar Kuščević.

„Prema informacijama koja je ministar podnio danas Vladi, čini se da niti jedna od ove tri inicijative nije prikupila dovoljno potpisa“. – kazao je premijer Plenković na početku sjednice.

Dodao je kako će se svim zainteresiranima biti omogućen uvid u potpise koji su ocijenjeni nevaljanima.

“Mi ćemo kao Vlada danas usvojiti jedan zaključak kojim ćemo tu informaciju proslijediti Hrvatskom saboru, koji nas je i zamolio da provedemo provjeru. Ali isto tako ćemo zadužiti ministra uprave da građanskim inicijativama, ali i svim drugim zainteresiranima omogući uvid i kontrolu svih onih potpisa koji su proglašeni neispravnima i nevažećima.” – najavio je Plenković…

NAŽALOST VLADA NAM JE POBRISALA OVAJ VIDEO SJEDNICE-NE ZNAMO RAZLOG! INAČE DO SAD 119 SJEDNICA VLADE IMA SAMO 30 PREGLEDA NA YOU TUBE… VIDEO NA LINKU…https://www.youtube.com/watch?v=oiQNrIzl-gk

POGLEDAJTE SJEDNICU VLADE – ODLUKE I IZVIJEŠĆA-OVDJE

D.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

19 KOMENTARI

 1. Najebem ti se bave mame žene i sve u obitelji poliži plenkiju pederu guzu smeće kurvo drugi ti nađe ženu kao plenkiju a ti ćorava zašto nosiš naočale konju ma kakav konj konj je plemenita životinja ti si govno p. m fuj

 2. Potpisnici referendum peticije u dobrom % su glasači hdza. Hoće li na idućem glasovanju opet reći, a da za koga ćeš!? Tako je kada se glasuje, za tzv manje zlo. HDZ najveća prevara u povijesti HR države i naroda.

 3. Upravo i da nije bilo dovoljno važećih (?) podpisa trebalo je dozvoliti referendum jer je, i da Kuščević istinu govori, bilo marginalno malo nedostajalo važećih listića.
  Plenković vodi konce u pozadini i pilatovski pere ruke, a Ķušćević marionetski obavlja nečasnu radnju jer i sam je nečasna osoba.
  Uvertiru ovoga epiloga smo imali prije tjedan dana kad je bilo najavljeno nedostatan broj važećih listića. Danas je obavljen zadnji čin ove tragikomedije u Skupštini.
  Plenković je trojanski konj, nemoralna osoba s ciljem da uništi Hrvatsku. Ovaj hdz sa Plenkovićem je najveće zlo Hrvatskoj od njezine samostalnosti. Do redovnih idućih izbora Hrvatska će pasti u moralnu, demografsku, gospodarsku i kulturnu provaliju. Čovjek nije sposoban ni da vodi kućni savjet, ali sposoban slušati Šupavca/Šugavca i Bruxelles.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − sedamnaest =